12/01/2017

Website Hilang!!!

Salam..

Malam tadi saya cuba update version website asma-felt-box.com

Malangnya hanya kerana tersilap beberapa setting (yang tersangat penting), website tu terus tak dapat view..

Dan malang lagi full backup yang saya download tak dapat restore..
Rasanya moderator je yang bole buat kot..
Tu pun kalo bole.. T___T

Oleh itu, buat masa ni korang bole order melalui whatsapp atau fb je.
No whatsapp saya : 0183798330

Sori sangat2..
Version asal tu dah nak masuk 2 tahun, tu yang saya nak update tu..
Tak sangka pula jadi macam ni..

Naseb baek dah saved semua data customer..

Sori...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment