TUTORIAL

Salam...

Kat sini saya senaraikan tutorial yang pernah saya buat untuk memudahkan keja
korang... Cuma klik je nanti secara magiknya dia muncul... Avra Kadavraaaa!!

Ni tutorial untuk kraf:
Ni tutorial untuk bukan kraf:
Kat sini pulak ialah beberapa idea untuk working area korang:

Yang ni pulak beberapa ilmu yang mungkin korang ingin tau:
Ni projek DIY yang lain:

10 comments

Write comments
3 January 2013 at 11:41 delete

mekasih for sharing those 'ilmu :)

Reply
avatar
18 June 2013 at 11:51 delete

thanks for the tutorial. i love them very muchhh .

Reply
avatar
kuehbangkit
AUTHOR
8 August 2014 at 17:11 delete

salam asma, boleh tak sy nk tempah kt asma...sbb sy tak de peralatan yg asma beritahu ...cam ne ye

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
4 September 2014 at 23:07 delete

Salam..
Nak tempah apa ya sis.. :)

Reply
avatar
Alynn Azman
AUTHOR
25 September 2014 at 09:14 delete

Assalammualaikum..tqsm for sharing...:) salam ukhwah .. ..nk tnye if order brg cas utk kos penghantaran len2 lain ke?

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
4 October 2014 at 04:28 delete

Salam..
Mekasih.. Ada cas penghantaran Rm6.00 utk 500g yang pertama... :>

Reply
avatar
Erna Mavislly
AUTHOR
1 July 2015 at 11:24 delete

Thank you so much for sharing..I'm so grateful dpt jumpa blog awak..byk benda yg x pernah terfikir sebelum ni...seriously, I can't wait to start my project...

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
20 July 2015 at 11:56 delete

My pleasure..
All the best for your projects.. ^^

Reply
avatar