Search This Blog

09/10/2017

Craft Supplies : Tiny Buttons Flower, Star and Love Shaped

Salam..

Bila buat tajuk je mesti Bahasa Inggeris.
Ntah la..
Rasa macam senang kot..
Hahaha...

Okay, ada barang baru ni taw..
Apakah itu..?

Tiny BUttons!
Tiny Buttons!!!

Kenapa nama dia tiny buttons?
Sebab butang ni kecik sangat.
Diameternya cuma 6mm...
Keciknyaaa

Nak buat apa dengan Tiny Buttons ni?

Cantik tau letak kat atas donut dan cupcake..
Konon-konon sebagai sprinkle toping la..

Lepas tu buat bunga kecik-kecik dari kain felt tu, letak butang ni kat tengah-tengah.

Untuk huruf-huruf felt yang kecik yang korang potong sendiri tu, huruf-huruf berlubang seperti A, B, O, R macam tu, tak perlu susah-susah figure out macam mana nak tebuk lubang dia..
Jahit je tiny buttons ni kat area lubang tu. Siap!

NAk lebih kreatif, susun butang-butang kecik ni supaya jadi huruf ke, nama ke, bentuk ke.
GUna banyak la butang ni..
Tapi cantik tau!

Sebelum ni ASMA FELT BOX cuma ada tiny buttons bentuk bulat je kan..
Kali ni dah masuk 3 jenis bentuk lagi!

 Tiny Button flower (bentuk bunga)

 Tiny BUtton LOve (bentuk Heart)

Tiny BUtton Star (bentuk bintang)

Menjadikannya ada 4 jenis butang kecik kementot yang kiyut giler ni.

Seronok tau tengok butang ni.
Rasa nak gigt-gigit je..

Dapatkan Tiny BUtton ni kat SINI
Atau whatsapp saya kat 018-379 8330

Wassalam

No comments:

Post a Comment