Paparan Baru Website

Salam

Ubahsuai website sikit 🙂

Okay tak macam ni?
Sebelum ni saya buat icon kategori tu segiempat sama dan tak ada caption; tapi paparan dia tak cantik bila buka kat phone.
Esoknya cepat-cepat saya tukar ke button bulat dan tambah caption.
Nampak okay sikit kan.

Ni paparan melalui phone


Sori, tak reti nak besarkan gambar.
Saya dah pun setting extra large dan original size, serta resize, namun ni gambar yang oaling besar boleh view bila tepek kat blog ni..

Tujuan letak icon kategori tu untuk memudahkan korang cari barang.

Kemudian kat bawah dia saya letak:
  1. 4 produk baru masuk kedai
  2. 4 produk best-seller
  3. 4 produk yang sebelum ni habis (atau low stok) kini dah restock
OKay tak macam ni?
Bagi feedback ya.. :>

Wassalam..

No comments:

Post a Comment