handmade felt craft supplies Malaysia

12/06/2017

Baru : Polkadot Ribbon warna Purple

Salam..

Ribbon polkadot purple dah betukar warna.
Kalau sebelum ni warnanya ala-ala pastel gitu, kali ni kita bagi masuk warna purple gelap sikit.
Yummy!

polkadot ribbon purple
Kini polkadot ribbon ada 10 warna kesemuanya.

10 warna polkadot ribbon
Cantik kan..
Pilih je nak yang mana.
Harga masih sama RM1.20 semeter

Bole order kat asma-felt-box.com
Atau whatsapp 018-379 8330

Saya pun dah mekap-mekap sikit website tu.
Tambah beberapa banner bagi nampak ceria.
Okay tak camni?

Selain tu ada beberapa barang baru dah dimasukkan.
Yang ada tanda "NEW" tu semua craft supply yang baru.
Ada lagi dalam bebeberapa item yang baru sampai.
Nanti dulu la, lepas raya baru saya update.

10 malam terakhir pun dah dekat.
Selamat menempuhi 10 malam terakhir dengan bersemangat.

Wassalam

No comments:

Post a Comment