Video Tutorial : Alas Gelas Perler Beads (easy craft)

Salam...

Amacam decor baru blog saya?
Okay tak?

Yang haritu punya macam semak je..
Yang ni nampak kemas sikit..
Putih, bersih, suci murni gitew... (konon...)

Kepada korang yang order direct kat asma-felt-box.com , nak bagitau, saya dah update dah kesemua reward point.. Check ya..
Ada tu yang dah cecah ribu riban..
Amboiiii...

Bila nak tebus tu...?
Jangan kumpul je..
Tebus sekali tau..
Time tebus tu, order terus lebih RM100, dapa free shipping lagi..

Memang best shopping kat asma-felt-box ni..

Sapa yang biasa tu, tau la.. Haha..

Okay..

Saya dapat pertanyaan yang banyak juga dari newbie minta tunjuk cara nak guna pixel craft ni..
Ada yang buat tak melekat, ada yang buat jadi cair..
Susah juga nak explain kat whatsapp..

Oleh itu saya dah upload video tutorial perler beads craft ni kat AsmaTV
Yang first video dulu, buat hair clip kan..
Second video ni buat yang lagi simple iaitu alas gelas atau orang putih panggil glass coaster..

Senang giler..
Corak bole ikot suka je..

Sila la tengok, video ni 2 minit je..
Saje buat pendek bagi jimat sikit kuota internet.. T__T

Nak request apa2 video?
Sila la tulis kat ruangan komen (kat video atau blog ni)

Selamat berkraf!

Wassalam..
Share on Google Plus

About

Handmade Felt and Craft Supply ~ asma-felt-box.com ~ asema84@gmail.com.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 bidadari genit:

Post a Comment