25/01/2017

Shopping Cart ASMA-FELT-BOX dah ready.. ^_^

Salam...

Website baru telah berjaya dibina..
Yay!

Korang boleh layari kat link yang sama iaitu asma-felt-box.com

Website ni saya kecikkan sikit, contohnya felt tu kornag boleh terus pilih saiz dan warna dalam 1 link je. Tak banyak link sepeti sebelom2 ni..
Buat macam tu untuk cepatkan proses listing..
Tapi okay gak kan macam tu.. Hihi..

Kepada korang yang dah pernah buka akaun kat website sebelom ni; boleh login guna macam biasa.
Saya dah masukkan data korang kat dalam tu..

Cuma, masa login tu korang kene klik "I forgot my password" sebab semua data korang dah ada, cuma password je belom.
Korang akan dapat email untuk create password baru..

Function untuk reward point tak ada dalam website baru ni; maka saya akan convertkan dia dalam bentuk lain..
Masih dalam proses, in shaa Allah saya akan siapkan minggu ni.. (owh, harini dah Rabu la.. T__T)

Ada beberapa item belom dimasukkan iaitu plastik packaging, headband, pixel craft dan zip..

In shaa Allah dalam minggu ni nak cuba masukkan sampai siap..

Jangan lupa shopping kain felt, butang, bahan kraf sepertikeychain, hp staps, kat asma-felt-box.com

Wassalam..

No comments:

Post a Comment