Printable Kalendar 2017

Salam..

Memandangkan tahun ni saya lupa nak tempah kalendar untuk customer tersayang; maka kene tebus balik la kan.. Hew hew..

Semalam saya dah create kalendar 2017 dan print satu contoh..
Nak tengok tak..


Kiyut tak...

Ini pula muka penuhnya untuk 12 bulan.. ^_^

video

Sori la, simple2 je..

Kalo nak, bole download dan print sendiri..
Pastu staplerkan dia dan selotap dengan selotap comel2..
Pastu tampal kat dinding..

Siapa yang belom ada calendar lagi bole muatturun kat sini:

DOWNLOAD KALENDAR 2017 

Selamat Tahun Baru..
Happy Crafting!

Wassalam..
Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.