Search This Blog

31/01/2017

Bebel sikit...

Salam..

Woahhh.. What a week...
Rasa macam perlu rehat yang panjang...
Tapi kan, pending order tu sapa nak kerjakan...
Hohoho..

Kerja pun tergendala sikit gara2 website..
MAcam disaster sangat kan..
Tapi bila look at the bright sight; masalah ni telah buatkan asma-felt-box upgrade ke versi yang baru..

Blog pun dah buat muka baru sempena tahun baru..
Revert balik ke basic template..
Buat simple dan tersusun je la..
Takpe kan.. Ngahahaaaa...

Owh...
Korang dah masuk ke website baru asma-felt-box.com?
Comel tak ?
Macam simple sangat kan..


Semalam saya masukkan beberapa produk kat muka depan jadi takde la nampak kosong sangat kan..
Harap2 korang boleh biasakan diri dengan website baru ni..
Kalo ada masalah tanya je ya.. ^^

REWARD POINT semua dah convert ke RM dan telah siap dimasukkan ke semua akaun korang..
Lega sangat rasa...
Ada yang dah dihantar email mengenainya.. Ada yang belom..
Rasanya separuh lagi belom email..
Saya cuba la curi masa utk hantar email tu..

Nak check kredit akaun?
Cuma login dan klik forgot password. Bole guna password yang terdahulu.
Lepas berjaya login boleh check "available credit" dan gunakan dalam next order, atau teruskan kumpul..

HAritu saya check ada yang dah kumpul sampai RM25..
Perghhhh... Syok la shopping craft supply nanti kan... :D

Free shipping pun masih ada lagi..
Semuanya sama seperti biasa, cuma reward point tu je kene convert kepada bentuk RM sebab takde function tu dalam website..

Appaun, saya rasa kecewa sikit la..
Visi 2017 kan nak buat GA setiap bulan..
Bulan Januari dah nak abes ni, tapi tak buat pun lagi...
HUwaaaaaa.. Lupaaaaaa...

Eh, tapi harini masih Januari...
Aci tak buat harini, pastu penerimanya dapat bulan Februari?
Aci je kan..

Bole la kalo macam tu..

Okay la, nak nak pikir nak buat GA apa ni..
Selamat berkraf..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment