asma-felt-box masih aktif

Salam.

Asma-felt-box masih aktif berurusniaga dan pos barang setiap hari seperti biasa..

Saya tak update blog kerana takde idea nak tulis apa..

Facebook pun dah lama tak update kerana saya tak dapat tulis apa-apa kat wall.
Ntah la apa masalah pun tak tau..
Dah report tapi masih tak jadi apa-apa..
Esok akan report sekali lagi..

Apapun, korang bole drop order seperti biasa kat website asma-felt-box.com

Atau whatsapp saya kat 0183798330

Wassalam.,,
Previous
Next Post »