handmade felt craft supplies Malaysia

21/10/2016

Harga Poslaju Terbaru

Salam.

Dah lama tak update blog.
Saya ada je kat sini, tak pergi mana-mana..
Malah pos seperti biasa setiap hari..

Cuma...

Takde idea dah nak tulis apa kat blog ni..

Disamping beberapa masalah muncul semenjak dua menjak ni..
Ya, masalah berkaitan asma-felt-box.. Namun ia masih terkawal..

Harga Poslaju dah naik semenjak 15hb Oktober yang lepas..
Jangan terkejut tau..

Berikut ialah senarai harga poslaju yang baru..


asma-felt-box memang ikot harga standard poslaju dulu kini dan selamanya..

Lepas ni jangan terkejut tau bila tau kos pos macam mahal je..
Ni harga poslaju.. Saya ikot je..

Okay..

Felt dan bahan kraf korang order direct je kat asma-felt-box.com

Pos barang setiap hari kecuali sabtu dan ahad

No comments:

Post a Comment