Minyak Wangi Paling Best

Salam..

asma-felt-box.com ada barang baru tau..
Bukan bahan craft, tapi benda lain..


Memperkenalkan Perfume Roll-on keluaran airwangi.com

Perfume ni pekat, tidak mengandungi alkohol, boleh bawa solat dan wangian dia long lasting.
Tak sure berapa jam, tapi rasa macam tak hilang-hilang je..

Ada 4 wangian:

Cik Abang dan Kejora untuk lelaki

Cik Adik dan Purnama untuk wanita

Bau dia best sangat tau..

Harga pun murah je, RM11.90/botol

Ada 5ml dalam tu.

Saya kan takleh bau minyak wangi, nanti sakit kepala..
Tapi minyak wangi ni boleh..
Yay!

Ntah kenapa tak saket kepala pakai minyak wangi ni.

Asalnya saya borong minyak wangi ni untuk dijadikan doorgift annual dinner family day.
Pastu dia offer saya jadi ejen..
Aku pun apa lagi, seronok la. 
Hahahaha..

Katanya akan masuk lagi beberapa wangian baru.
Tak sabarnya nak try

Hew hew..


atau whatsapp saya kat 018-379 8330

Wassalam
Previous
Next Post »