Crochet Project : Cable Holder

Salam..

Ber-crochet ni asyik on off je..
Tapi bila on... ralit sangat sampai taknak berhenti..

Haritu nak buat projek simple dimple..
 Super duper simple dimple ni.
Huhu..

Crochet Cable Holder..
Mula-mula tu pening juga (tak pandai kan, tu yang pening tu)
Pastu jadi je..

Bila dah jadi, terus buat 3 biji..
Hew hew..

Comel tak?
Cakap la comel, baru la happy sikit hati saya ni.. 

Apapun, hasilnya masih tak kemas..
Adakala nampak ketat sangat..
Adakala longgar sangat...

Bila la agaknya nak terer ni..?

Wassalam
Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.