Craft Supply : Eyelet Plier

Salam..

Eyelet tool yang saya jual selama 6 tahun ni dah takde restock dah..
Supplier kata tak restock..
Ntah la dia tu..

Oleh itu saya masukkan alat pemasang eyelet juga dalam kedai, tapi jenis lain


Eyelet ni diberi sekali dengan eyelet..
Jimat kan..

Cara nak gunanya cuma kacip je macam biasa..
In shaa Allah ada masa nanti saya buatkan video..

Saya dah rakam 6 video tau, tapi belom edit lagi..
Rakam video senang, tapi nak edit tu..
Aduhai, penat.. XD

Nak order klik je gambar kat atas tu atau pegi kat asma-felt-box.com

Wassalam..
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Yu Yun
AUTHOR
5 September 2016 at 16:25 delete

jenis lama tu yang main ketuk tu ke?

Reply
avatar

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.