Craft Supply : Eyelet Plier

Salam..

Eyelet tool yang saya jual selama 6 tahun ni dah takde restock dah..
Supplier kata tak restock..
Ntah la dia tu..

Oleh itu saya masukkan alat pemasang eyelet juga dalam kedai, tapi jenis lain


Eyelet ni diberi sekali dengan eyelet..
Jimat kan..

Cara nak gunanya cuma kacip je macam biasa..
In shaa Allah ada masa nanti saya buatkan video..

Saya dah rakam 6 video tau, tapi belom edit lagi..
Rakam video senang, tapi nak edit tu..
Aduhai, penat.. XD

Nak order klik je gambar kat atas tu atau pegi kat asma-felt-box.com

Wassalam..
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Yu Yun
AUTHOR
5 September 2016 at 16:25 delete

jenis lama tu yang main ketuk tu ke?

Reply
avatar