Contoh Reward Point

Salam..

Korang punya reward point berapa dah terkumpul..?
Dah pernah tebus..

Alhamdulillah, ramai dah tebus..

Saya nak share reward point salah sorang kastemer ni...
Ni pun ternampak time tukar2 setting tadi..


Banyak dah dia kumpul dan ada beberapa kali dia tebus tau..

Ada lagi tapi tak berkesempatan nak check satu-satu..

Itu yang saya encourage korang order kat website..
Dapat kumpul reward point.
Pastu dapat free postage kalo order lebih RM100.
Sabah Sarawak pun sama..

Tapi nak order direct pun bole, cuma tak dapat la kelebihan ni..

Nak order direct, whatsapp je 0183798330

Wassalam..
Previous
Next Post »