Velcro Putih

Salam..

Barang baru.. barang baru..

Velcro hitam dah ada kawan, iaitu velcro putih yang baru je masuk dalam kedai..


Harganya masih sama RM2/meter..

Velcro ni digunakan untuk menggantikan butang atau zip untuk fasten pada pouch, purse, casing.
Selain tu korang bole guna untuk buat busy book / quiet book;  contohnya utk matchkan bentuk, match kan warna dan sebagainya..

Ini pula velcro hitam 

Kedua-dua warna ni bole didapati kat : SINI

Wassalam..
Previous
Next Post »