Velcro Putih

Salam..

Barang baru.. barang baru..

Velcro hitam dah ada kawan, iaitu velcro putih yang baru je masuk dalam kedai..


Harganya masih sama RM2/meter..

Velcro ni digunakan untuk menggantikan butang atau zip untuk fasten pada pouch, purse, casing.
Selain tu korang bole guna untuk buat busy book / quiet book;  contohnya utk matchkan bentuk, match kan warna dan sebagainya..

Ini pula velcro hitam 

Kedua-dua warna ni bole didapati kat : SINI

Wassalam..
Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.