29/08/2016

Tutorial : Easy Felt Phone Pouch

Salam..

Woooo..
Dah lama tak jenguk youtube channel saya..
Dah ada 666 subscribers..

RAsa bersalah pula, korang subscribe, tapi saya tak upload pun video baru.
Minta maaf sangat2..

Saya ada masalah dengan software ni, sekejap2 "not responding"
PAstu keje yang say abuat selama 2 jam lenyap..
Sakit sangat hati..

Ni dah pakai laptop lain, ok sikit.

Berbalik pada youtube channel saya tu, kini dah buat url lain

https://www.youtube.com/c/asmafeltbox 


Sekian lama senyap, akhirnya ada kekuatan nak buat video baru.
Kali ni nak tunjukkan cara-cara buat bekas phone paling simple dalam dunia. 

Video ni saya buat sependek yang bole supaya dapat jimat kuota internet korang.

Pada awalnya nak buat suara, tapi ntah la camana nak bagi dia telly pun tak tau. Last2 terpaksa tulis je. Suara dah rakam dah pun. :(



Jangan lupa tinggalkan komen.. ^_^

Wassalam..

No comments:

Post a Comment

Adbox