Search This Blog

29/03/2016

Ribbon Satin untuk buat label produk sendiri

Salam..

Ingat tak entry tentang cara-cara buat label dengan menggunakan transfer paper haritu?
Saya ada maklumkan ada ribbon baru masuk yang sesuai untuk korang buat label kan..

Mari saya memperkenalkan korang kepada ribbon tersebut..

Ribbon satin putih 3.7cm lebar
Harga: RM6 segulung (25 ela)
35sen semeter

Ribbon satin putih 2.5cm lebar
Harga : RM4.50 segulung (25 ela)
30sen semeter

Ribbon satin putih lebar 1.2cm lebar
Harga : RM4 segulung (25 ela)
25sen semeter

Selain beli segulung, korang bole pilih untuk beli semeter..
kot2 nak buat sikit2 je kan..

Klik gambar dibawah ni untuk order..


Atau bole juga order kat app saya yang kiyut miyut tu..
Haaa?
Belom donlod?

Takpe2, donlod kat SINI

Bole shopping direct kat app tu..
Lepas complete order dan bayar, korang bole terus guna app tu utk confirmkan bayaran
Tak perlu saved number saya kat whatsapp atau buka email; cuma guna app yang sama je..
Senang kan..

Orait, nak sambung keje sat..
Ada projek besau tau..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment