Search This Blog

24/03/2016

Personality Test 2016

Salam..
Terkejut pula tetibe tengok ada entry baru padahal tak tulis pun..
Owh, saya ada tulis tahun lepas sebagai reminder.Ok la, jom la buat test.. Nak buat sangat kan.. Huhuhu..Dan inilah resultnya..

Your Personality Type Is The Designer (RIOGS)

Designers are emotionally reactive, which means that they experience their emotions strongly and can be very passionate., however also have a higher tendency to experience emotions such as anxiety, anger and depression. Due to their independence and reserve, sometimes the Designer can be perceived as arrogant or unfriendly, however this is merely because they don't require the same level of social stimulation or interaction that others may seek. The Designer enjoys a good balance between the real world and fantasy, they are mostly aware of and in touch with their emotions. Being open-minded to new and unusual ideas helps them to interact with the world. With a healthy skepticism of the motives of others, and a belief in justice and being self made, sometimes the Designer can come across as guarded or intimidating. However the Designer has a refreshing impulsiveness about them, they tend to dislike too many rules and regulations and can be casual and whimsical.
5.01% of people are Designers















Saya nak cuba compare dengan yang tahun lepas punya, tapi tak jumpa pulak entry tu..

Wah, teruk juga weaknesses saya tu..
Mudah panik dan mungkin tak bagi kerjasama? Apa pula? Kite bagi je la.. :'(












Ni lagi best..
Tengok tu, friendliness 1% je? Apakah???

Mungkin saya ada jawapan untuk itu..
Sejak kawen 3 tahun lepas, saya pindah ikot suami dan duk umah je 24 jam.
Satu-satunya kawan saya ialah suami..

Suami pula jenis pendiam..
Biasanya saya akan bercakap sorang, pastu gelak sorang..
Dan sekali sekala saya kene keluar jumpa orang; rasa macam awkward sangat.
Hahaha..

Kesiannya aku, forever alone... T____T

Ni ialah orang yang macam saya juga..
Saya kenal 3 4 orang je..
Jap lagi search siapakah mereka ini..

















Result penuh dia kat sini:
http://www.seemypersonality.com/Personality-Report?x=PIx4x5062262-4242695xs4hj2x4

Korang punya result macam mana pula..
Cer test, cer test..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment