Kalendar 2016

Salam..

Tahun 2015 dah nak berakhir..
Seperti tahun sebelomnya, asma-felt-box ada hadiah istimewa untuk korang..

Jeng jeng jeng!


Kalendar 2016

Comel tak?
Design simple2 je macam kalendar 2015 punya.
Ala-ala calendar kuda tapi versi Islamik gitu..

Cuma bezanya kali ni saye tempah yang saiz besar punya..
Haaa..
Baru syok tengok..
Dari jauh pun nampak tarikh2 tu..
Dan sebelah kanan tu ada waktu solat..

Kalendar ni akan diberi percuma dengan pembelian RM30 ke atas (sebelom kira kos pos)
Jadi RM36 ke atas la kalo termasuk kos pos pembelian tu..
Boleh paham ke..
Macam berbelit je ayat..
Huhuhu..

Minggu ni baru start bagi..
Harap-harap korang suka hadiah kecik dari saya ni.. ^^

Okay, ada pengumuman penting ni..
Tak lama lagi no 0139325870 akan saya terminate (tak pasti bila, in shaa Allah dalam bulan ni juga)
Korang whatsapp no 014 849 2746 okay..

Bila dah whatsapp no baru ni, mesej2 kita yg lepas2 tu dah takde tau..
Maka, jangan terkejut kalo tetibe saya tak kenal..
Atau tak ingat alamat dan order yg lepas2..
Semua conversation tu dah hilang..
Bukan saje buat2 tak kenal.. T__T

PAstu apa lagi nak bebel?

Owh..
Baru2 ni saya check azam 2015..
Wooo... dah hampir complete..
Yay!

Tapi bab turunkan berat badan tu belom complete.
Muahahaha..
Ada 2 bulan lagi ni..
Kalo berjaya sebelom tahun baru, memang syok wooo..
Sikit je lagi..

Chaiyuk! Chaiyuk!

Okay la..
Nak sambung keje sat..
Korang pun sambung keje gak tau..
Jangan banyak main.. Dunia sekarang ni dah mahal-mahal.
Kene kerja dengan sangat rajin dan kreatif untuk dapatkan second income..

Salah satu caranya ialah buat felt craft ni..
Sekarang kan tengah musim busy book @ quiet book 
Kalo nk jimat, bole buat sendiri...
Atau kalo korang terer, bole buat dan jual..

Ramai para ibu nak tempah busy book dari asma-felt-box
Malangnya saya terpaksa tolak..
Saya tak buat busy book.. Takot tak sempat nak siapkan..

Saya suka/banyak buat tempahan untuk craft kecik-kecik seperti keychain, fridge magnet, purse, casing dan mini pillow..
Ntah la, mungkin jiwa ni suka kraf kecik2 kot..
Huhuhu..

Kat mana nak dapatkan bahan-bahan untuk buat busy book?
Sudah gaharu cendana pula..
Dapatkan je kat http://asma-felt-box.com/

Nak jimat lagi, order minimum RM100 untuk dapat free postage.
A'ah, Sabah dan Sarawak pun sama.

Pastu korang dapat point, kumpul banyak2 dan tebus dalam next order..
Pengguna bijak, faedahnya banyak,... ^___^

Oit, tadi nak stop dah, pastu bebel lagi..
Okay, kali ni betul2 stop..

Jom jom sambung jahit..

Wassalam...


Previous
Next Post »

2 comments

Write comments