15/09/2015

RIBBONS! RIBBONS! RIBBONS!

Salam...

Ada sape-sape kat sini suka ribbons?
Hahaha.. Sama la kita..

Selain sebagai penggantuung split ring kat felt keychains, ribwn ni juga saya gunakan utk buat bow (hiasan pada hair clips, bantal, container, brooch dll), hiasan pada quiet book, book/ diary cover, sleeve dan pouch dan seribu satu cara lagi utk gunakannya sebagai penghias..
Memang kiyut!

Kami dah masukkan koleksi ribbon yang baru..
Jom tengok.. ^__^

Ribbon bulat-bulat
Mula-mula nak namakannya polkadot putih, tapi takot konfius pulak dengan ribbons polkadot
Maka kita panggi dia bulat-bulat

Ribbon Ladybugs
Comel kan..
Dah lama cari ni, akhirnya jumpa pun ladybug yang cute!

Seterusnya ribbons corak zebra.
Ada 5 kaler tau..

Green

Red

White

Yellow

Blue

Atau bole amik terus pek 5 warna ni.
RM6 je, jimat sikit. :>

Eh, nak ke mana tu?
Ada lagi ni..
Jom scroll

Ribbons zigzag orange

Ribbons zigzag green

Haaaa..
Itu la setakat ni yang baru..

Nak flashback sikit riben yang memang dah sedia ada dalam koleksi..

Ribbon lollipop
(my fevret)

Ribbon butterfly

Ribbon cupcake
(fevret gak ni)

RIbbons flower

RIbbon world green

Ni pula koleksi ribbon cotton..
Ada 4 corak seperti kat atas ni,

Dan ribbon polkadot
(all time fevret)

BAnyak kan,,
Yg mana satu fevret korang?

Uuuh, saya teringat dulu asmafeltbox ada koleksi ribbon everlasting love dan flower kan..
Ada dalam 4 5 warna macam tu..
Kene cari balik la..

HAri tu supplier dah hilang. Jumpa supplier baru takde pulak yang everlasting love tu..
Nanti jumpa saya masukkan ya..

Boleh dapatkan kat asma-felt-box.com

Wassalam..




No comments:

Post a Comment