Ayuni Rafilah : The Baker's Cottage Mooncake Giveaway

Salam...

Huhuhu..
Sape sini suka kuih bulan..
Saya sendiri belom pernah makan lagi kuih bulan..
Nak pilih pun tak reti sebab tak tau kan camana rasa dia..

Tapi yang bestnya, Ayuni Rafilah mengadakan The Baker's Cottage Mooncake Giveaway 
NAk bagi hadiah kuih bulan kepada para pemenang.. ^____^


Giveaway ini berlangsung bermula hari ini sehingga 21hb Sept 2015

Cara-cara menyertai sangat mudah..

1) Follow sis Ayuni dalam 5 social media beliau

2) Buat entri pasal giveaway ni kat blog korang.. Jangan lupa letak link giveaway ni dan tepek gambar kiyut ni kat entri korang tu..

3) LAst sekali, tinggalkan link entri korang kat ruangan komen kat blog sis Ayuni Rafilah..

Senang kan..

Kalo senang, jom kita join ramai2..
Biar pening kepala Ayuni nak pilih mana satu pemenangnya tu..
Hemo hemo hemo..

Minta2 saya menang..
Nak rasa sangat kuih bulan ni..
Haritu gi Tesco, tak jumpa pulak jenama ni..
Nanti nak try Aeon pulak, tapi jauh la sikit.. :<
Jenama lain rasa tak yakin pulak..

Doakan saya menang ya..

Wassalam.. :>

Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
13 September 2015 at 22:14 delete

Good luck (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

Reply
avatar
13 September 2015 at 22:14 delete

Good luck (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
13 September 2015 at 22:24 delete

Thank you..

All the best to you too. ^_^

Reply
avatar
15 September 2015 at 13:05 delete

Hai, dari segment yang sama. Good luck!!

http://www.syafiyahluv.com/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

Reply
avatar
17 September 2015 at 11:53 delete

jalan jalan singgah sini dari GA yang sama . goodluck ! :) jom singgah and join segmen http://pemilikcintahati.blogspot.my/

nysa follow awak :)

Reply
avatar