Craft Supply : Baby Head Band Getah Kait

Salam...

Siapa yang request hair accessories utk baby dan toddler tu..?
Dah sampai dah...
Suka tak..?

STRETCHABLE BABY HEAD BAND 

Saiznya 15x7cm
Elastic dan stretchable.
Jenis kain bergetah.
Sesuai utk saiz kepala bayi dan toddler..
Orang dewasa sila jangan pakai ya..
Huhuhu..

Ada 3 set warna


1. set Colourful 
Setiap paket mengandungi 6 warna seperti di atas.
Setiap unit ada gabungan 3 warna..
Cantek kan..
>_<

2. Set Colour
Ada 6 warna seperti di atas.

3. Set Hitam
Semuanya warna hitam.. :>

Selain daripada headband getah berkait kat atas, ada satu jenis lagi yang

HEAD BAND KAIN TUALA


Fabric dia ala-ala kain tuala.
Supplier pun panggil kain tuala, yer la kot kain tuala..
Hahaha..
Tapi yang penting fabric dia lembut sangat dan gebu-gebu gitew.
KAler pun cantek.
Saya pun apa lagi, borong la..
Hohoho..

Saiznya 15x10cm.
Setiap set ada semua kaler di atas..

Baby Head band ni korang bole terus pakaikan kepada bayi ataupun decorate dengan felt, ribbons, buttons dan sebagainya.
Saya suggest korang letak nama manja baby tu..
Atau corak bunga dan bow.

Yang jenis tuala tu bole letak kat bayi lelaki 
(tapi jangan tampal bunga pulak. Jadi lain pulak karang )

Suka kan?
Ni first time bawak masuk, stok pun tak banyak.
Order direct kat asma-felt-box.com
Beli lebih RM100 akan dapat pos percuma..

Wassalam..

Previous
Next Post »