handmade felt craft supplies Malaysia

19/11/2015

13/11/2015

Pengsan!

November 13, 2015
Salam.. Eh? Dah Jumaat dah? Camana bole jadi macam tu..? MAcam baru semalam je update yg bobbin tu (isnin lepas); tetibe harini dah Jum...

05/11/2015

Irony

November 05, 2015
*entry panas hati yang mengadungi ayat-ayat kasar yg tidak sedap dibaca dan akan mengganggu mood korang sepanjang hari.. better korang janga...

28/10/2015

27/10/2015

Restocked Craft Supply

October 27, 2015
Salam.. Macam busy sket minggu ni.. Cakap tentang busy saya ada terbaca tentang apakah perbezaan orang yg busy dan orang yang produktif....

14/10/2015

Bebelan di Tahun Baru

October 14, 2015
Salam.. Harini cuti... Dan saya masih saket kepala.. Semalam keluar kejap, uruskan beberapa hal.. Pastu ingat nak pi klinik; nak check...

12/10/2015

Saket kepala.. :(

October 12, 2015
Salam.. Selamat Hari Isnin.. Pre-order polyester felt telah ditutup tau.. Kejap lagi saya akan order. In shaa Allah akan sampai ...