Tali Halus 2mm

Salam...

Ingat tak tali halus yang biasa saya guna kat keychain dan HP straps..?
Yg saya jahit kat craft dan guna utk gantung kat keychain atau HP straps..
Haaa.. tali tu dah masuk pun kedai.. Hohoho...


*NEW* Tali halus 2mm
Saya guna sebagai utk sangkutkan keychain dan hp straps pd craft
30sen/meter

Berminat, sila isi borang kat sebelah kanan ni ya...
Saya masih belom update lagi kat website
Akan update dalam masa terdekat ni...

Wassalam...

Previous
Next Post »