STAR BUTTONS 16MM

Salam...

Ok, jom sambung balik update craft supply baru...

BUTANG BINTANG 14mm

KAli ni saya masukkan STAR BUTTON saiz besar sket iaitu 16mm
Butangni takde la besar sangat...
Maybe sebab tajam2 kat ujung jadi nampak macam saiz 14mm je

STAR BUTTONS 16MM
MIXED KALER
RM1.50/10pcs

Berminat, sila isi borang kat sebelah ya..
saya belom update dalam website lagi..
Yg butang shank dah update semalam...

Wassalam...
Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.