FIBER untuk CRAFT

Salam...

Fiber yang kitorang guna untuk sumbat kat dalam felt pillow, atau plushies atau keychain dan sebagainya; dah sampai...
So sape2 yang perlukan fiber ni bole la beli kat sini je...

Sebelom ni saya jual sepaket macam dalam starter pack tu RM1.00 sepaket..
Mahal sket sebab beli kat kedai secara runcit dan tak bajet nak jual kat asma-felt-box...

Kali ni dah borong banyak sket bole la jual kat korang...


Poly fiber 
Kegunaan: Sumbat dalam felt craft, plushies dan pillow
Harga: RM2.50/100g
RM22.00/kg

Berminat, sila isi borang kat sebelah ni ya...

Wassalam...

Previous
Next Post »