31/07/2013

Update polyester felt

Salam...
Entry ni ditulis untuk menjelaskan status felt dgn terperinci...
Untuk pengetahuan semua, stok polyester felt masih belom sampai...
Kesahnya felt tersebut telah dihantar ke alamat orang lain di Kota Kinabalu dan kini dalam tahanan kastam di sana.
Saya tidak dapat berbuat apa2 mengenai barang tersebut kerana nama saya tiada dlm rekod yang berkaitan dgn parcel itu...
Setelah banyak kali (iaitu berhari2) menelefon pelbagai number poslaju dan kastam tapi tak angkat2, dan pass saya ke sana ke sini, akhirnya saya berjaya menghubungi orang yang betul, dan mereka memberitahu bahawa saya tidak berhak meminta barang itu ditukar ke alamat saya. Cuma pengirim yang boleh berbuat demikian.
Pengirim pula tidak dapat membuat pertukaran alamat kerana menurutnya Malaysia tidak membenarkan pertukaran alamat dibuat (tak tau la ye ke tak. Pelik jgk sbb kastam sendiri yg minta sy suruh pengirim yg tukarkan alamat).
Saya telah meminta bantuan penerima dan beliau telah menghubungi kastam kota kinabalu dan memaklumkan kastam di sana berkenaan hal pertukaran alamat.
Kini saya cuma menunggu feedback dari kastam...
Ini adalah minggu terakhir sebelum raya dan time ni ialah time yang paling high traffic kat mana2 tempat pos di seluruh Malaysia.. jadi tak dapat expect brg akan sampai cpt..
Di bawah ni ialah screenshot status felt yang tak berupdate...
Dan satu lagi ialah kaler felt yg masih ada dalam stok...
Oleh itu, kpd anda yang dah buat pembayaran utk pembelian felt, anda dibenarkan request for refund dan saya akan pulangkan bayaran ke akaun bank anda.
Anda juga bole request utk tukarkan dgn acrylic felt (felt lembut)
Saya nak memohon maaf atas kelewatan ini kerana tidak menyangka perkara buruk ni telah berlaku ke atas saya.
Ada 2 trip parcel felt lagi yg otw, dan semoga ia tak sangkut di mana2 planet lain lagi lepas ni.. Amin...
Terima kasih kerana bersabar dgn hal ni dan terima kasih atas email dan pm yang memujuk saya utk bersabar dan kautkan semangat..
Walaupun tak pernah kenal dan tak bersua muka, tapI korang baik sgt terhadap saya...
Mekasih sekali lagi.. ^__^
Wassalam....

30/07/2013

Appreciate Handmade

Salam...

Semalam saya duk godek2 sambil menuntut ilmu di internet...
Lalu saya menemui sesuatu yang sangat menarik...


Sekumpulan manusia yang menghormati barangan handmade dan support each other... 
Perkara ni jarang berlaku kat Malaysia kan...

Wassalam...

29/07/2013

Mini Heart Felt Plush Couple Version

Salam....

Huhuhu..
Tajuk tak bole blah sokmo... :P

Wokep, nak show off Mini Heart Felt Plushie Couple Version..


Mini Heart Plushie ni diperbuat dari Acrylic Felt...
100% jahitan tangan..
(acrylic felt baru restock dan semua kaler ada)
(polyester felt dh byk kaler abes dan stok baru masih tersadai kat Kota Kinabalu.. -__-")




Wassalam...



25/07/2013

Craft Supply dah restock!

Salam...

Beberapa item dah restocked...
Jom tengok apakah item2 tersebut...

cekidaut!

ACRYLIC FELT...
Ada 25 kaler kesemuanya...

Harga:
Acrylic felt pack 25 kaler : RM30.00
Sekeping saiz 23x25cm : RM1.30

Byk ni je baru potong.. Tak larat la.. Puasa.. hahaha..

Magnet bulat bersaiz 1.2cm
Harga: RM2.70/10pcs
RM24.00/100pcs

Magnet 1.2cm

Loceng / Bell untuk craft (colourful_)
Harga : RM2.00/10pcs

Loceng / Bell untuk craft (silver)
Harga: RM1.50/10pcs

Polyester felt masih belom sampai...
Pagi tadi baru dapat confirmation bahawa felt tu dah dipos ke alamat yang salah..
Itupun selepas beberapa hari kol mcm2 no tapi tak berangkat...
Fax surat; email surat..
Yg jawab kol n reply surat semua pass pass kat org lain...

Akhirnya ada sorang akak kat Poslaju KLIA ni siasat dan settlekan...

Tapi polyester felt tu tak settle lagi...
Nanti penerima akan poskan kembali kpd saya guna domestik pos...
bayangkan naik kapal laut dari sabah ke semenanjung  agak2 sampai bila ek...

Oleh itu, polyester felt dikira out of stock utk beberapa ketika...
Ada lagi dlm 15 kaler tp byk kaler2 lain dh abes...

Yg ada cuma acrylic felt je, full 25 kaler...

Semoga felt tu cepat sampai...

Amin...

Wassalam...



22/07/2013

Projek Ramadhan 7 :Sampul Duit Raya Handmade.. (Am I too soon.. ? )

Salam....

Cepat sangat ke saya buat sampul duit raya ni?
Huhuhu.. Baru masuk puasa yg ke 13... :P

Sampul duit raya tahun ni saya buat sendiri tau....
Sampul duit raya handmade la katakan...
Tapi duit kat dalam tu takde la banyak mana sangat..
Kuikuikui....

Haaa... Ni la sampul duit raya yang saya DIY tu..
Kelakar tak...
Wat simple2 je...
Wat cantek2 pun bebudak tu buang je nanti... Nak duit je kan... Huhuhu...

Gigih gak nak memotong, melipat dan menggam kertas ni...
Lebih-lebih lagi saya dah silap beli kertas...
saya beli yg tebal punyer...

Time kat kedai tu memang nk cari yg tebal sikit je dari kertas A4 biasa, tapi tak sangka lak teramik yang tebal mcm manila kad...
Hadoi, saket jari jemari beta melipat.. (fuh..fuh..- meniup jari dgn gaya sepoi2 bahasa..)


Cara nak buatnyer super duper senang wa cakap luu...
Mula2 design kat MS Words pastu print sekeping...
Gi anta kedai fostostat n fostostat byk2...

Time saya pi kat kedai buku pertama; dia takmo terima...
Katanya tak bole fotostat atas kertas kita..
Pembantu kedai tu kata, "Kalo saya, saya buat je.. Bos tu mengada2; kerek.."

Tapi, yang saya tau, saya takkan pi kedai tu lagi...
Auntie tu bising2 kat pekerja dia pasal kertas ni macam la saya ni penjenayah...
Nk fotostat je pun...
Takpe la....

Pastu pi kedai uncle kat depan tu; dan dia bg fotostat...
yay!!

Kedai uncle tu buruk je, tapi bila masuk dalam macam2 brg ada (stationary la)..
Rugi pulak tak tanya ada tak kertas kraft..
PAyah betul nk cari kertas kraft ni kan...


Haa.. Lepas fotostat, potong2 dan lipat...
Lepas lipat gam kan je guna gam biasa...

Siap!!

Penat sikit tapi seronok la ada sampul duit raya personalized sendiri...
Orang suka tak suka, lawa atau lawak; tu belakang kira ek...
Yg penting PUAS!
Wohohoho...

Ni yang ta sabar nak raya ni...
Baju raya pun takde lagi..
Dah hantar kain utk ibu jahit baju raya pertama...
dah beli satu jubah utk raya ke 2..
Tapi tak cukup lagi tu...

Kalo tahun2 sebelom ni, saya pakai je baju raya yang tahun2 lepas...
Tapi kali ni tak bole sebab saya dah gemok!!!
Tak muat.. Woooo....
T___T

Tak best! Tak best! Tak best!

Ingat nak beli baju online je, tapi body ai ni tak ikot standard ratio...
Pakai2 karang tak padan pulak... Lagi rugi... (mmg itu yg biasa berlaku selama ini..Last2 bagi kat adik...)
Nanti nak gi la pasaraya cari jubah sehelai lagi; dan tudung jgn lupa...

K la..
Banyak pulak membebel....

Tata...

Wassalam...







18/07/2013

My New Header!

Salam....

Cak!!
Terkejut tak? Terkejut tak?
Eleh, tak nak ngaku... kuikuikui....

Comel tak blog saya? Ramai2 cakap: COMEL!!
Ala, jangan la.. Malu ai... X>

Saya tukar kaler sikit dan tukar header baru... Header tu saya Encik Google yang bagi, dia jumpa kat mygraphics.com
Layout masih sama, cuma ada sikit susun atur je...
Ni kejap je ni... 2 3 bulan lagi tukar lagi.. Hohoho...

Semalam saya tak buat pun projek Ramadhan...
Saya buat projek lain... Takleh cakap lagi, belom sampai masa... Huhuhu...

Sebok godek2 utk projek tu tetibe terjumpa satu quote yang sangat menarik...

Huhuhu...
Teringat kat ibu saya...
Ibu saya pandai menjahit.. Tapi dia tak amik upah sebab dia ni teliti sangat time menjahit...
Dia menikmati setiap detik bersama kain dan mesin jahit...
Jadi progressnya tak laju...

Dari kecik lagi, kami biasa pi beli kain utk baju raya pada minggu terakhir Ramadhan..
Time tu baru ibu start menjahit baju kami...
Bila saya dah masuk U, saya terperanjat bila dapat tau sebelom masuk bulan puasa semua perempuan bincang pasal "dah tempah baju raya?" dan "nak beli kain utk baju raya"..
Saya rasa cam tak logik la belom puasa dah pikir hal raya...

Tapi bila dah makin dewasa, baru tau yg hal tu adalah perkara biasa sebab taylor dah stop amik order sebelom start puasa lagi.. JAdi semua orang mesti cepat2 hantar...
Kini saya rasa bertuah sangat dapat ibu yang pandai menjahit...
Dari kecik kami dapat pakai pelbagai jenis baju gara2 ibu pandai menjahit...

Saya pun nak anak saya bangga jugak dengan saya...
Cuma saya belom ada anak dan belom pandai jahit...

Semoga kedua2 ni akan berlaku dengan jayanya...
Amin....

Dan kpd semua taylor di seluruh dunia yang merempit sepanjang bulan Ramadhan ini, saya mengucapkan 
CHAIYUK! CHAIYUK!!!!

Wassalam....

P/S: Tajuk my new header tapi 

17/07/2013

Projek Ramadhan 6: Felt Coin Purse bercorak Owl

Salam...

Projek Ramadhan 6 ialah: Handmade Felt Coin Purse bercorak Owl

Tada!

Apesal asyik theme burung hantu je ni..
Ntah la... Tgh mood burung hantu kot...
Huhuhuhu...

Cer tengok, ada 2 burung hantu yang takde kaki... 
Dah siap baru perasan lupa jahit kakinya..
Wooowooo... 
Tu la.. Kuat mengelamun....T__T

Dan burung hantu yang pink tu macam terang sangat je kan...
Konon2 nak tgk kombinasi kaler pelik, last2 tak menjadi...
Takpe la.. Pakai sendiri utk raya nanti...
Huhuhu...

Wokep... 
Nak buat barang apa lagi utk theme burung hantu...?
Ermm....

Wassalam...


my website: http://asma-felt-box.com





16/07/2013

Polkadot Ribbons

Salam...

Ribbon baru dah sampai...
Yay!!!

Kali ni saya amik ribbons polkadot

Ada 5 warna riben iaitu merah, purple, kuning, biru dan koko..

Ni la keje saya lepas sahur...
Potong dan packing-packing ribbons...
HUhuhuhu... 

MAcam dah lama dah tak packing barang siap2...
Seingat saya last sekali buat macam ni time ada kedai dan booth dulu...
What a memory... :')

Bila dah packing jadi macam ni...
Macam sikit je kan...
Tak sama macam ilusi gambar pertama tadi..
Kuikuikui....

Harga ribbons ni murah sikit:

Grossgrain
Size 1cm

Harga : 
RM1.20 semeter (bole pilih kaler)
atau
RM5.00 per pack (1meter 1 kaler. Ada 5 kaler ribbons)

Ribbons ni saya dah update kat katalog dan juga kat shopping cart.
Berminat, sila isi borang kat sebelah kanan ni atau terus shopping kat asma-felt-box.com

Wassalam...

15/07/2013

Projek Ramadhan 5 : Handmade Felt Owl Keychain (big version)

Salam...

Projek Ramadhan 5 ialah Felt Owl Keychain versi besar...
Sama design macam semalam cuma besar sket...
Huhuhu...

Besar tak saya...?

Buat tiga biji je...

Saya guna polyester felt dan mata tu guna button hitam 11mm..
Mata gedik-gedik yang besar takde...
Erm.. Maybe patot cari kot.. Huhuhu...

Wokep...
Next projek nak buat ape plk ek...?

Wassalam...




14/07/2013

Projek Ramadhan 4:

Salam...

Projek Ramadhan 4: Handmade Felt Owl Keychain...

Owl Felt Keychain
 Buat 6 biji je...
Alaaaa...
Apesal slow sgt production ni.. Lapar gamaknyer.. Kuikuikui....

cak!
Kecik je ni...
Ok la nak gantung kat pencil case dan beg kan... HUhuhu....
Belom pasang keychain lagi...

Semalam takde entry tentang Projek Ramadhan gara-gara takde mood nak craft..

Semalam mood godek2 resepi...
Memandangkan saya ni tak pandai masak, memang sesuai sangat la godek resepi (godek je..? Masaknyer tidak pun.. HUhuhu..)

Tapi semalam saya buat jugak 1 resepi puding caramel...
Ada byk versi kan, saya pilih je satu...
Pastu buat homemade Crabby Patty (Crabby Patty la sangat..).. Homemade daging burger...
Rasa dah ok, tapi tak berapa lekat. Bila balik tu dia pecah pulak.. Maybe terlebih minyak kot... :(

Homemade patties

Saya tak suka memasak...
Tapi bila menjadi, rasa seronok la pulak...
Nak cari lagi resepi kukus2... Kukus senang sikit.. Sihat pulak tu.. (padahal takde oven..) HUhuhu..

K la...
Nak buat Projek Ramadhan No. 5 pulak..
Nak buat ape ek...

Wassalam...

12/07/2013

Projek 3 Ramadhan: Handmade Felt Heart Car Charm lagi...

Salam...

Projek 3 Ramadhan ialah: Handmade Felt Heart Car Charm lagi..



Design sama macam semalam...
Alang2 dah potong 2biji... Lajakkan je la jadi 7 biji...
Huhuhuhu...

Harini masa berjalan dengan perlahan...
Bagus jugak... Banyak keje dapat buat...

Sambil jahit, sambil update katalog handmade.. 
Baru masuk sikit...
Katalog tu khas utk bulk order yang nak beli banyak untuk jual balik atau nak dijadikan doorgift, cenderamata untuk majlis  atau event...

Craft supply bole tgk kat  sini:  http://asma-felt-box-catalog.blogspot.com/
Dan handmade bole tgk kat sini: http://borong-craft-corner.blogspot.com/

Wokep..
Jumpa  lagi esok...

Wassalam...




11/07/2013

Projek 2 Ramadhan: Rear Mirror Car Charm Felt Heart Sayang Papa

Salam...

Projek 2 Ramadhan ialah: Rear Mirror Car Charm Felt Heart Sayang Papa


Lebih kurang sama macam semalam kan...
Saya dah siap potong utk buat 3 pcs tau last2 siap 1 je...
Aiyoooo.. Apa ini orang...?

Takpe, esok sambung buat lagi 2pcs...

K, nak tido dulu...

Nite2.. ^_^

Wassalam....

August Birthday Present Giveaway...

Salam...

August Birthday  Present akan bermula harini...
Sebelom tu nak announce pemenang bagi July punyer  GA...

Berikut ialah senarai nama peserta:
1.Haniza
2.Rosanira
3.Ayida
4.Azlin
5.Azri
6.Azwa
7.Aini
8.Rashida
9.Fathihah

Dan pemenangnya ialah:

Peserta No 2 iaitu: Cik Rosanira

Pemenangnya bakal menerima small felt heart plushie ni:

Tahniah kpd Cik Rosanira dan nantikan hadiahnya ya.. >_<
Yippi! Yippi!

Wokep...

August Birthday  Present Giveaway dah bermula hari ini...
Di mana Asma Felt Box nak bagi hadiah hari jadi buat insan tersayang korang... 
Hadiahnya cuma small gift handmade dari felt


All da best!!

Okay, nak buat projek 2 Ramadhan pulak...
Nak buat aper ek...

Wassalam....






10/07/2013

Projek 1 Ramadhan: Small Felt Heart Plushie with Buttons

Salam....

Walaupun entry ni dah lewat malam, tapi masih bole lagi kan...
Sama macam tahun lepas, saya nak buat projek craft sempena Ramadhan...
Bulk order pun kurang la sikit...
Bulan Ramadhan ni nak relax2 je... Huhuhu...

Projek 1 Ramadhan ialah: Felt Heart Plushie dengan corak butang-butang...


Small Plushie ni diperbuat dari acrylic felt dan disumbat dengan fiber lembut...
Sebenarnya ingat nak buat 3 biji, tapi siang tadi tak berapa produktif (sbb lapar kot.. Hahahah) 
Esok nak try buat banyak2 sikit craft handmade ni...
Chaiyuk! Chaiyuk!

Ini akan jadi hadiah July GA yang akan diumumkan esok...

K la.. Nk tido dah...

Nite korang... ^_^


Butang Craft Baru!

Salam...

(Wordless Wednesday...? Ah, tak berkesan utk Si Bebel.. kuikuikui....)

Selamat Datang Ramadhan...
Selamat Berpuasa utk korang semua...
Harap di bulan yang berkat ni kita dapat beramal lebih baik berbanding bulan2 yang sebelomnya...
Dan kalo nak berhijrah, hari ni adalah hari terbaek utk mulakan..
Sebab syaitan dah kene kurung... Tinggal nafsu je duk guling2 dalam hati...

Saya pun nak berhijrah jugak tau..
Semoga berjaya... Amin....

Penyertaan GA July Birthday Present dah ditutup...
Penyertaan tak ramai, tapi ok la... Saya pun bukan popular mana pun.. Kikiki....

Terharu tau....
Baca ucapan, baca reason korang sayang dia... Ada tu sampai bergenang gak air mata ni...
Pergh....
Kalo hati dah sayang, kita tulis simple2 pun tapi menikam kalbu...
Cayalah!

Nnti saya announce pemenangnya.... (Erm.. hadiah pun belom buat lagi.. Harini buat.. Huhuhu..)

Okay...
Haa.. Kan dah cakap...
Confirm tak bole buat Wordless Wednesday punyer..
Bebel kuat sangat... Hahaha...

Okay, ada butang-butang baru dah sampai...
Cekidaut!!

Butang Craft Bentuk Bear
Saiz: 11x20mm
Harga: RM1.50/10pcs
 Mixed kaler

Butang Craft Bentuk Apple
Size: 8x9mm
HArga: RM1.50/10pcs
Mixed kaler

Butang Bulat 4 lubang 15mm
Saiz: 15mm
RM1.50/10pcs
Mixed kaler

Butang Bulat 4 lubang 11mm
(butang baju kemeja)
Saiz: 11mm
Harga: RM1.00/10pcs
Mixed kaler

Butang bulat 4 lubang 9mm
Saiz: 9mm
Harga: RM1.80/20pcs
Mixed kaler..

Best kan...
Craft supply lain bole tgk kat : http://asma-felt-box-catalog.blogspot.com/
Atau beli direct kat: http://asma-felt-box.com/

Okay la..
Nak buat hadiah GA jap..
Harapo2 siap terus harini...
Amin....

Wassalam...







09/07/2013

I'm back!

Salam...

Sekarang Asma-Felt-Box dah berjaya pos barang setiap hari...
Yippi~ Yippi~
Walaupun pos waktu petang, tapi at least tiap2 hari barang keluar...
Jadi, sape2 yang bayar harini, In Shaa Allah esok bole pos (kecuali barang handmade..)

Betul la.. Kehidupan saya lebih organized sejak kawen...
Ajaib sungguh.... ^_^

Wooo.. Semalam seharian saya buat akaun..
Start January tahun ni...
Hadoi... Penat2...

Sebenarnya takde la penat mana pun... But I'm not really good at number, jadi take time sgt nak siapkan...
Akhirnya siap pun... Alhamdulillah...
Jadi, tunggu bulan 12 pulak kot continue wat akaun...
Bole camtu..? Kui kui kui...

Saya dah siapkan bulk order utk simple brooch...
Felt brooch bentuk rasaksa mata gedik-gedik aka cute monster
Amboi.. Panjangnya nama...
Hahahaha...

otak! otak! otak!

kami nak otak! otak! otak!

Makan otak hape...? Mulut pun takde....
Kikikiki...

Owh, ada butang baru sampai...
Esok saya update ek...

Wassalam...




03/07/2013

Craft Supply...

Salam...

Harini saya akan pegi jalan2 sampai hari Ahad... (harap2 bole kurus la lepas jalan2 tu)...
Oleh itu saya nak senaraikan semua craft supply yg ada kat Asma Felt Box buat tatapan korang selama beberapa hari ni...


POLYESTER FELT

Sila pilih kaler anda....
RM1.10 sekeping

POLYESTER FELT LUNA KALER PACK


RM1.30 per pek

Set Polyester Felt Kaler Luna
Ada 12 pcs
1 kaler 1 keping
SAiz 23x25cm

Kaler: seperti dalam gambar

SEA CREATURE BUTTONS
 Sea Creature Buttons Pack:
Ada 15biji butang seperti di atas.
1 bentuk 1 biji.
Mixed kaler (kaler tak bole pilih sebab terhad.. Maaf..)
RM7.00/pack


Sea Creature Button Mini Pack A:
Pakej ni ada bentuk:
Button Ball
Button Siput
BUtton Turtle
Button Coconut Tree
Button Fish
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack


Sea Creature Button Mini Pack B:
Pakej ni ada bentuk:
Button Umbrella
Button Lobster
Button Starfish
Button Squid
Button Seal
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack




Sea Creature Button Mini Pack A:
Pakej ni ada bentuk:
Button Boat
Button Shell
Button Seahorse
Button Crab
Button Dolphin
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack

Kalo nak pilih bentuk, harganya 70sen sebiji...
Butang Bentuk Riben (Bow Buttons)


Saiz: 10x14cm
Kaler Mixed

Harga: RM1.70/10pcs
RM15/100pcs..

Magnetic Snap Button
Butang Katup Bermagnet

Saiz 14mm
Harga: 80sen sebiji

BUTTON LOVE HENSHIN 12mm
 



RM1.50/10pcs
RM13.00/100pcs

BUTTON BULAT 4 LUBANG 9mm


BUTTON BULAT 4 LUBANG 9mm


RM1.80/20pcs
RM14.00/200pcs

BUTTON BINTANG 12mm


RM1.50/10pcs
RM13.00/100pcs

Tiny Button : Round : 6mm


RM1.80/20pcs
RM15.00/200pcs

Button kecik giler... 
Saiz: 6mm 
Kaler: Mixed 

BUTTONS BUNGA


11mm
RM1.50/10pcs
RM13.00/100pcs

BUTTON BUNGA

14mm
RM1.50/10biji
RM1.30/100pcs

BUTTON LOVE (kecik)
 11mm
RM1.50/10pcs
RM13.00/100pcs

BUTTON LOVE



 14mm
RM1.50/10biji
RM13.00/100pcs

BUTTON BULAT KECIK ITAM


9mm
RM1.80/20biji

BUTTON BULAT KECIK


 9mm
RM1.80/20biji
RM16.00/100pcs

BUTTON BULAT BAPAK BESAR


23mm
RM2.00/10pcs
mixeed kaler


KEYCHAIN RING
20sen sebiji
RM18 utk 100biji

KEY RING
23mm
20sen sebiji

HP STRAPS WITH CLASP


RM2.00/10pcs
mixed kaler

Brooch pin murah 1.6cm



Brooch pin murah
Saiz 16mm
Normal quality

Harga: RM1.30/10pcs
RM11/100pcs


Brooch Pin Bulat 23mm


RM2.00/10pcs
RM18.00/100pcs
Saiz 23mm

BROOCH PIN BULAT 18mm


RM1.80/10pcs
RM16/100pcs

BROOCH PIN MURAH 2.5CM


RM1.60/10pcs
RM14.00/100pcs

Saiz 2.5cm
Quality: Moderate

BROOCH PIN MURAH2.0cm


RM1.50/10pcs
RM13.00/100pcs

SAiz 2.0cm

Starter Pack Felt Craft versi Budget


Starter Pack Felt Craft versi Budget
 
Starter pack ni mengandungi:
1. 4 keping felt saiz 23x25cm (bole pilih kaler)
2. 5pcs keychain ring
3. 5pcs HP straps
4.6pcs butang
5. 4pcs eyes (ada 2 saiz)
6. 2pcs brads (ada dlm gambar tp gelap)
7. half meter ribbon
8. Fiber-filled
9. Tali halus (takde dlm gambar. Lupa posing)

RM10.00
 

STARTER PACK FELT CRAFT VERSI EXCITED YANG BARU



Felt 10pcs
Keychain 10pcs
HP STraps 10pcs
BRooch 5pcs
Ribbon 3pcs (50cm each)
Set jarum, benang dan gunting
Butang 27pcs
Fiber
Tali halus
Eyes 8mm 5pcs
Eyes 10mm 5pcs
Brads 2pcs
Templates.
Percuma e-book (will be sent via email)


RM30.00

EYES (10mm)

RM2.50/20biji

EYES (8mm)

RM2.00/20 biji

EYES 6mm

Harganya cuma RM1.50/20pcs

BRADS MURAH 5mm


BRADS BULAT KALER






RM1.20/10pcs
Mixed kaler atau boleh pilih kaler

BRADS LOVE

RM1.70/10pcs

HIASAN LADYBIRD KAYU




RM2.00/10pcs


Beads Kayu Bercorak Pusaran


Saiz: 16mm

Harga: RM1.50/10pcs
RM13.00/100pcs

ALPHABET BEADS

RM5/pack huruf A-Z (26pcs)

30sen sebiji utk pilih huruf

Hair Clips Plastik Mixed Colours 4.2cm


KLIP RAMBUT PLASTIK


Ada 5 kaler...
Pink pekat, kuning, biru, hijau dna baby pink...
Yg penting kalernya cantek2...

Ni gambar bahagian bawahnya...


Hair clips ni diperbuat dari plastik..
Saiznya 4.2cm
Harganya cuma RM4/10pcs...

Hair Clips Hitam 3.2cm


Hair clips black 3.2cm

Klip rambut ni diperbuat dari aloi (bukan plastik) dan coated dengan kaler hitam..
Panjangnya 3.2cm

Harga: RM3.00/10pcs
RM25/100pcs

Ni semua saya copy paste je jadi ada la skit2 alignment dan format tak sama...
Ok, saya pi dulu ya...

Semua order yang diterima selepas ni akan dipos Isnin (kecuali handmade ikot waktu yg kite dah bincang aritu)

Bye bye...

Wassalam..