24/01/2013

Cuti...

Salam...

Maaf.. Asma Felt Box sedang bercuti utk preparation kawen jumaat n sabtu ni...

Saya baru online n check inbox n dpt byk borang dan pertanyaa. Sebahagian kecil saya dah reply tp byk lagi yg belom reply..

Maaf.. Sy tak sempat check semua.. Selepas majlis ni berakhir dan selesai semua kerja saya akan reply semua email tu ya... Maaf sgt2..

Wassalam...

16/01/2013

Tribunal Pengguna

Salam...

Ok, jom sambung citer semalam ek. Saya akan cuba tulis ringkas2 kali ni ek (huhu.. Agak2 berjaya tak.. :P)..

Apabila korang terlibat dalam satu urusan jual beli yang merugikan, mengelirukan, ataupun rasa diri telah dianiya, diperdaya, diperbodohkan hidup2; satu tempat yg korang boleh suarakan ialah di Tribunal Pengguna. Ni link dia: http://ttpm.kpdnkk.gov.my/portal/index.php/my/ ; atau search tribunal pengguna, terus akan muncul link dia.

Tribunal pengguna ni sy dapat tau melalui satu drama tv1. Kesah Joyah beli blender dari Kiah. Suami Joyah gi amik blender tu n otw blk umah blender tu terjatoh. Smpi umah, Joyah guna tp tgk2 xleh guna dh rosak. Joyah pn mngamuk kat umah Kiah. Kiah pun duk dalih2 n tetibe anak Joyah terlepas ckp kata bapak dh terjatuhkan blender tu. Kiah pn jd seronok la xnk bertangungjawab, bukan salah dia. Pastu Joyah sedih la blender baru beli seratus lebih je harga tp xleh pakai. Dia pi anta baiki kalo x silap sy la, tp kedai kata besi kt dalam blender dah karat. Joyah naik bengang balik sbb rupenye dapat brg yg h rosak sejak awal2 lg. Dia pun pi report kat tribunal pengguna. Tak lama pastu mereka berdua dapat surat dipanggil gi ke muka pengadilan. Kiah pun meroyan kat umah Joyah cakap hal blender pun sampai nak menyaman2. Joyah puas explen tu bukan saman la bodo, tu tmpt pengadilan.. Joyah bengang giler tp dtg jgk la pd hari tersebut. Karang masuk jail x pasal2 plk.. Pastu mereka berdua masuk mahkamah kecik dah diberi peluang menceritakan apa yg berlaku dari point of view kedua2 belah pihak. Last2 kiah ddapati brsalah sbb blender tu dh karat gara2 dia simpan stok blender di bawah peti akuarium yg airnya menitik. Jadi kiah kene gantikan bleder baru kpd joyah. Tamat...

Best tak citer tu, best tak...

Kalo korang kene hal yg sama atau hampir sama mmg kena sgt la korang wat report kat sana. Ni bukan hal nk saman smpai juta2 cuma nk hak korang diadili...

Camne nk report? Ada beberapa cara..
1. Kol no yg tertera kat website; atau
2. Daftar sbg ahli dan isi borang claim; atau
3. Sms claim;
4. Pegi sendiri ke pejabat berdekatan.

Bila claim tu dh proses, dorang akan kol utk tau detail dan surat akan dikeluarkan kpd kedua2 pihak supaya dtg pd sekian haribulan.

Ingat tau, portal gov ni dipunyai oleh gov dan para pekerjanya semua penjawat awam yg berpendapatan tetap setiap bulan sama ada mereka ada report atau takde report nak diuruskan. Sama ada mereka buat keje dgn cemerlang kurg cemerlang, mereka tetap takkan dibuang keje smpai umo 55 tahun atqu 65 tahun. Mereka bole dpt loan kete, loan umah, loan peribadi dan sebagainya walaupun berjawatan kecil; berbanding pekeje swasta yg bergaji besar pun belom tentu dpt buat loan dan bole dibuang keje at anytime kalo prestasi mereka kurang memuaskan..

Kerajaan dah menyediakan saluran yg betul dan dan dilindungi undang2 khas utk.para pengguna yg teraniaya. Takkan korang taknak guna kot.. Jom la berkatkan rezeki penjawat awam kat sini dgn cara memberi ruang utk mereka mnyelamatkan pengguna lain dari mejadi mangsa seterusnya...

Saya tau.. Mesti korang pikir, "ala.. Report2 pun bukan dpt ape pun. Last2 senyap gitu je.. Report kita dia buang ntah ke mana. Kat mana2 pun mcm tu la.." Betol... Saya setuju...

Cuma mari kita pikir macam ni.. Kalo kita sorang je report ttg kompeni A; dorang tak amik port... Kalo ada 5 org yg report ttg kompeni A, dorg akan perasan, aik mcm penah tgk je company ni.. Kalo ada 10 org report, 20, 50 report terhadap company yg sama.. Korang rasa dorang akan terus.menerus tak amik port ke...?

Jom la kita buat apa yg patot...
Saya sendiri tak mau korang kene macam saya. Saya tak tergamak nk dpt tau yg korang kene benda yg sama dan kemudian dgn bangga cakap "alaaa.. Biasa la tu. Dulu pun sy kene jgk. Sama la kita.."

Owh.. Jadi kalo saya jatuh longkang n patah kaki maka saya bole duduk di kejauhan dan tgk sorang demi sorang jatuh ke longkang yg sama n patah kaki mcm sy jgk seraya berkata , "tak dapek den nk nolong"...No no no.. Awk je la jadi orang yg macam tu, saya taknak. Saya taknak org luka macam saya. Better sy tutup longkang tu atau tak pun buat signboard kecik tulis "Apek, jaga depan ada longkang!" Pasti manusia seterusnya akan stop baca sign pelik tu lantas ternampak longkang yg ternganga girang... Dan ia berlarutan sehinggalah hero sebenar muncul menggantikan penutup longkang yg hilang gara2 mat pit kampung pisang.. Tak seronok ke jd penyelamat senyap macam Merlin..?

Apapun Merlin dah abes dan saya akan sentiasa merinduinya.. :'(

Kesimpulannya, (aik, cam.karangan spm plk.. Huuhuhuhu) sama ada nk gunakan hak korang sbg pengguna atau nk menghalalkan perbuatan mereka, itu terpulang pd diri masing2. Pd sesetengah org yg dpt paycheck tiap bulan, blender rosak bole beli yg lain at any time. Pd sesetengah org yg tiap2 hari tumbuk bwg utk masakkan suami dan 5 org anak dan kumpul duit hasil upah siang ikan pagi2 semata2 nk beli blender bg memudahkan keje memasak last2 dpt blender rosak, agak2 bole maafkan ke tak...

Wassalam...

P/s: Nampaknya saya tak berjaya jugak buat entry yg ringkas.. Hadoiiii.... :(

15/01/2013

What you need to know before buying alphabet buttons?

Salam..

Sy tulis entry ni dgn phone sbb tenet dh kene sekat pasal malas byr. Pas kawen la bru byr, bole x? Huhuhu..

Alphabet buttons semalam dah terjual. Mekasih kpd cik hasliza kerana sudi beli... Jasamu amat kukenang...

Hari ni saya nak share apa yang korang perlu tau sebelom beli butang huruf. Masalah ni hanya muncul bila beli by bulk. Tolong beri perhatian sebaiknya sebab saya takmo korang berada dalam situasi saya. Takmo elaborate byk kesah ni sebab tak syok didengar.

Bila beli alphabet buttons by bulk; sila:

1. Tanya seller berapa biji dpt utk setiap huruf. Bg sy ini ialah soalan yg sgt teruk sbb mcm menyusahkan seller plk kene senaraikan huruf dari A hingga Z. Dan itulah silap saya kali ini. Sebab tak sampai hati.. Sila jangan buat kesilapan besar ini.. Pleaseee...

2. Senaraikan berapa biji huruf korang na bermula dari A hingga Z. Kalo x, korang akan dpt 12bj H, 15bj N. Huruf T plk dpt 100bj, O 100bj, E 100bj, U100bj. Sbg crafter korang mesti tau huruf apa yg paling byk guna dan yg paling tak banyak guna.. Dan percaya la korag akan dpt byk huruf tak guna kalo korang tak request...

Dalam kes saya, sy order 1000bj n request byk A , 10 X dan 10 Q. Dlm pikiran sy dlm 1000bj tu pasti setiap huruf akan dpt lebih kurg sama byk kira2 34pcs each atau lebih kurg nilai yg sama... Kalo korang berpikiran naif macam saya, sila hentikannya. Nk tau brape pcs yg sebenarnya sy dapat bole tgk kat entry semalam..

Bila dh dpt kuantiti yg huruf yg tak masuk akal dan korang mintak tukar, agak2 dpt tak..? Kalo kat asmafeltbox dapat la dgn syarat kos pos korang tanggung. Sy pun penah benarkan customer pulangkan brg n refund balik dgn syarat kos pos ditanggung customer. Dln proses ni saya tak rugi duit n dpt balik brg.. Duit bole cari, syg; tp trust x bole dpt balik dh bila dh terpedaya.. Byk kali jgk la berlaku kesilapan n misscommunication dlm urusan jualbeli di asmafeltbox, tp ayah slalu pesan "harini hilang rm10, tp esok lusa dia akan dtg bg smula rm10. Jiran dia pn akan dtg, anak dia akan dtg dan cucu dia pn akan dtg bg rm10. Tp kalo harini awk dpt rm100 n tggalkn luka dihati tuan punyer rm100 tu, maka rm100 tu je la yg awk dpt. Lupakan la wang jiran dia, anak dia, cucu dia ". Jadi yg bole refund tu sy refund la.. Jgn plk brg dh dpt yg betol tp saja2 gedik nk refund sbb xde kjeje lain nk buat. Tu saya refund dgn bom la ke umah dia.. Hohohoho <----ketawa kejam...

Tp dgn seller lain kebanyakannya tak dapat. Nnti di akan cakap "lain kali minta la berapa biji nk utk huruf tu bru sy bole bg". Knp dia  tak cakap mcm ni time sbelom korang buat pembayaran?.. Oleh itu, sila pastikan berapa pcs utk setiap huruf sbelom proceed ke bayaran.. Please... Ini hak korang... Kalo dia takmo bgtau brp pcs tiap huruf dan korang sudi terima misteri nusantara itu, do proceed then.. Mana la tau seller tu seorang yg adil berhati perot (mcm sy) n korg dpt byk huruf2 hot.. Kan best tuuuu.. Huhuhuhuuu...

Kebanyakan seller tak dapat bgtau sbb beli by bulk kan, jd korang pikir la nk proceed ke tak.. Alphabet buttons bukan mcm flower button tau, bole adjust2 letak kat craft lain. Kalo org request "papa syg mama", bole ke korang tukarkan huruf A kpd huruf O gara2 stok A dh abes tp stok O ada 95bj lg..? Pkir baek2 tau.. Bukan tak bg beli.. Cuma nk mnta pikr baek2...

Kenapa seller sanggup buat mcm tu..?
This is business.. Bukan hal button je.. Jual beli kereta, servis internet, makanan, mobile phone, printer n mcm2 lg semuanya cakap best je sebelom beli.. Bila ada problem, kene isi borang dulu, kene tnjuk resit bayaran, kene tggu 5 hari bekerja, tak bole dpt warranty sbb customer missused yg semuanya tak diterangakan sebelom byr. Last2 kita terperangkap sendiri. Korang pernah kne situasi yg mcm ni kn cume kite malas nk pjg2 citer. Jadi wat senyap je la.. Betol tak..? Mmg tu yg dorg nk.. Sruh is borang , tggu 5 hari bekerja dorg janji akan kol, x kol2 pn, kte kol x dpt, kte pi ofis dia kuar minum x blk2 smpai ptg pastu kte  fed-up n x dtg2 dh. Mmg tu la yg dorg nk..

Ex-boss sy pernah cakap "ini bukan menipu. Ni berniaga. Kita tak tipu pun. Cuma kita tak terangkan perkara sebenar. Jadi jgn bg dorg tanya byk2. Bila dorg rasa excited, bg dorg rasa kehilangan n closed the deal cepat2."
Oleh itu kalo org tu nk closed deal cepat2 sila undur diri.. Sy ni pndai nasihat org tp kdg2 diri sendiri pun terjerat. Nk2 dgn benda yg terlalu best utk dilepaskan... Huhuhuhuuuu.

Saya harap korang baca entry ni dari mula smpai abes.. Mmg membosankan berbanding blog gosip lain tp saya nk korang serap ilmu ni dan spread kat orang lain. Biar semua alert dan jgn benarkan diri diperdaya lagi... Bole kan... ;)

Cara paling senang ialah beli retail iaitu berapa biji nak.. Mmg mahal sket tp sy kira dari simpan unwanted huruf mcm huruf E 100bj , baek beli 60bj pelbagai huruf yg confirm guna pd harga yg sama.. Confirm tak simpan jadi jd pekasam..

Esok saya nak share plk apa nk buat kalo rasa diri dah jadi mangsa dalam proses jual beli...

See u tomorrow bebeh.. Bye2...

Wassalam..

14/01/2013

Alphabet Buttons letgo..

Salam...

Button huruf baru je sampai. Ada 1091bj kesemuanya..

Walaupun mereka teramat la.comel.dan menjadi idaman hati saya sejak sekian lama tapi saya nak letgo.

Kenapa nak letgo?
Sebab huruf tak berguna ada terlalu banyak dan huruf A ada 50bj je walhal saya dah request byk huruf A.

Ni saya senaraikan bilangan huruf2nya supaya korang tak tersentap macam saya time tgk huruf2 tak berguna yg terlalu byk.

A:46(sebenarnya 50bj sbb sy dh amik 4bj wat craft), B:24, C:20, D:19, E:100, F:18, G:35, H:11, I:56, J:30, K:24, L:19, M:20, N:19, O:101, P:11, Q:10, R:24, S:98, T:112, U:102, V:35, W:28, X:10, Y:14, Z:14.

Jumlahnya 1091-11 (yg sy guna)=1080pcs. Sy beli ni harganya rm308. Dan sy nk letgo dgn harga rm308 jgk.. Sy takmo profit.. Sy cuma mau mereka pergi.. Sape tak percaya harganya rm308, sila email sy nnti sy bg printscreen transaction tu bg korang tengok...

Sy jual 1 bulk ni je.. Takde loose atau nk beli beberapa biji atau nak separuh bilangan.. Sy nk jual semuanya sekali without profit..

Sape bayar dulu dia punya. Sape nk sila masuk je duit dlm akaun saya sebanyak rm308 n sms saya kat no 0179614737 ( sbb dh jarang online. Busy nk kawen la konon.. Hahaha) kate dh bankin pd pukul brape n emailkan saya slip transaksi tu sbg bukti pembayaran.

Ni no akaun ea. 06100001874208. Cimb. nor asmah aziman.

Pos saya tanggung sbg balas jasa korang...

Sape dh bankin tp x sempat ( sbb ada org lain bankin dulu) saya akan refund semula. Jgn bimbang..

Kalo brg ni tak terjual dlm tempoh 3 hari, saya nk report kes pembelian butang ni kat tribunal pengguna jadi ia takkan dijual dlm tempoh yg lama sebagai bukti kes.

Sape nk sma je ea... Tata...

Wassalam...

07/01/2013

Button Bulat 9mm yang ada Empat Lubang

Salam...

Kelakar kan tajuk atas tu, tapi itulah hakikatnya.....

Erm...
Gian! Gian! Gian!

Gian giler nak potong felt dan packing bertingkat-tingkat..
Giler gian...

Hadoi...
Kalo gian potong felt pun dah camni; camana pulak gian dadah ek...
Naseb baek saya giankan perkara yang sehat...
Huhuhu....

Baru tadi dapat update yang felt baru je shipped pagi semalam...
Nampaknya tak sempat la saya jual sebelom tutup kedai...

Tak aci betol laaa... :(
Kiter dah gian yang teramat sangat dah ni....X<


Takpe la, mende nak jadi kan...

Eh...!
TAu tak, tau tak...
Asma Felt Box dah ada dua ahli baru....
Bukan baru sampai.. Dah lama sampai tapi baru nak tunjuk...

Okay, bagi hint sket ea.. Ianya sejenis butang...
HUhuhuhu...

Serious, saya suka butang ni...

Tengok! Suka tak? Suka tak?
Weeeeeee...

Button bulat 9mm yang ada empat lubang
Haha..
Cam kelakar pulak nama ni...
Disebabkan dah ada butang bulat kecik kaler2 9mm (yang dua lubang), jadi saya tak tau nak letak nama sape kat ahli baru Asma-Felt-Box ni...
Bezanya cuma 4 lubang kan, jadi bagi la nama Button bulat 9mm yang ada empat lubang.
Okay tak nama ni...
Takot kene reject kat JPN plk pasai panjang sangat...
Kui kui kui...

Ahli baru seterusnya saya akn update kemudian...
Sebabnya saya takde idea dah nak update blog (sebab takde felt, tutup order handmade dan pulun siapkan brg kawen.. BArang kawen takmo tunjuk dulu; tak syok la tunjuk awal2.. Huhuhu!). 
JAdi simpan idea tu untuk next entry la...
Takpe la ea, saya ngelat sket...
Huhuhuu...

K la, nak sambung jaet.. Ada 40pcs je lagi nak siapkan...
bye2 korang..

Wassalam...




06/01/2013

Ready Made: iPad Felt Case

Salam....

Sebenarnya dah lama gak saya siapkan felt case ni...
Saya buat ni khas untuk netbook Mr. Wolverine saya.. (nak bagi surprise kat dia)
Tapi kan.... TAK MUAT!!!!
Uwaaaaaa.. T___T (last2 saya yang surprise.. :<)

Saya sedih giler...
Dah la sekuat hati sumbat netbook dalam casing ni pastu takleh kuarkan..
Naseb baek Mr. Wolverine ada hikmat sakti lalu berjaya mengeluarkan netbook kesayangannya dari menjadi mangsa Felt Case saya ni...
Erm.. sedih... :'(

Pastu balik umah sumbat iPad2 adik; aik, muat la pulak!

Kesimpulannya, ini bukan netbook felt case; tapi rupanya iPad Felt Case

Ni la iPad felt case yang membuatkan saya sedih tu... :(

Saya guna kaler tekois (saya tau dah salah eja dan saya malas nak Googled dan malas nak eja betol2) dan jahit2 butang kat atasnya....
Pastu tepi2 saya guna jahitan silang pangkah..
(Jangan tanya camana nak wat jahitan silang pangkah. Lps kawen nnti saya akan wat tutorial)

Pastu kat belakangnya saya fastened dengan tali dan butang untuk mengelakkan iPad itu melarikan diri...

Dalamnya macam biasa, saya wat 2 lapis.. baru cool...

Pastu ada poket pulak tu...
Wow, double cool!!

Sape nak beli ni, sila email asema84@gmail.com
Ada satu je ni...
Dan satu ni je la kot saya guna jahitan silang pangkah.. 
Penat giler nak menyiapkan jahitan ni. 
Sebab tu saya buatkan ni khas utk Mr Wolverine je; tapi netbook tu pulak taknak bagi kerjasama... 
(ceh, salahkan netbook pulak.. hUhuhuhu....)

Wassalam...










04/01/2013

Sempat ke...?

Salam...

Craft Supplies <--- takde apa nak diupdatekan... Kecuali ada 2 jenis buttons yang baru sampai... Dan brooch pins bulat masih tak sampai2... Mood amik gambar belom ada sebab tgh khusyuk siapkan barang kawen...

Ada sorang member sound saya, "Amboi, busynyer... Macam besar je majlis nanti.."
Ops...
Jangan la berkata demikian...
Majlis ni kecik je.. Kalo besar, kami dah hire catering, sewa pelamin, baju kawen beberapa pasang, photographer, tempah kad kawen custom made kat kedai, tempah doorgift siap ada label n nama kami kat kotak tu... Tapi apa yang kami buat cuma, catering anak beranak, baju kawen sewa sepasang je, photographer takde pun, kad kawin print sendiri guna inkjet printer dan design sendiri guna MS Words, doorgift jahit sendiri, beg doorgift pun DIY sendiri. Pendek kata kalo seme buat sendiri memang kawen bajet la namanya.. Huhuhuhuhu...
Lps siap seme ni saya nak kira kos kawen saya ni.. Tengok berapa bajet bole buat utk kawen paling bajet dalam dunia.. (kecuali part kenduri aka hidangan tu confirm takleh bajet..)

Handmade Craft <---- pun takde apa nak diupdatekan.. Saya dah tutup order tapi ada la beberapa order yang mudah2 saya masih terima lagi... Buka order balik pada bulan Februari... 2/2/2013 sambut menantu; pastu free balik... Woooo... Tak sabar dah ni nak saket kepala berkraf macam dulu2.. Ceh, macam la dulu sangat.. Kui kui kui...

Review DIY Kawen <----- Ni la topik yang saya asyik2 nak update kat sini. Tapi pikir2 balik takot jadi gedik la "selok" siter pasal kawen, macam la saya sornag je kawen dalam dunia ni.. Eh, tapi betol la.. Bile nak kawen ni kan, perasaan "selok" tu lain macam je.. "Selok" melebih2... Tu yang duk senyap; takot terlebih selok korang boring plk.. Balik2 pasal kawen... Kan...
Tapi dalam msa yang sama saya takleh nak review lagi DIY ni sebab nak bagi surprise... Kalo dah tunjuk tak syok la kan.. Kene simpan.. Kene simpan.. Huhuhuhu,,,,

Simpan punyer simpan; terkeluar jugak sikit...
Ni nak bagi sneak peak sket apa yang tgh saya kerjakan sekarang....

Bahan mentah untuk buat DIY VIP Doorgift

Sekarang saya tengah create VIP Goody Bag (betol ke eja..?)
Cam nak pecah kepala gak pikir yang paling murah dan paling cepat siap...
Baru malam tadi dapat idea sepenuhnya..
Huhuhuhu....

Okay, perkembangan setakat ni:

Doorgift = 45pcs je lagi (YAY!!!)
Wedding Card = 100pcs je lagi (YAY!!)
Goody bag VIP = 90% belom siap
Rozek = Siap, tinggal nak taruk brooch kat belakang (ingat tak saya nak buat rozek utk special n bukan special...? Well, saya tukar fikiran sebab byk sangat keje. Jadi rozek ni seme sama je utk semua) (YAY!!!)
Guestbook = 10% je lagi nak siap
Tapak hantaran = 1 keping je lagi.. (Aiyoooo!! Last minit ada plk 1 lagi.. -___-")

Baju nikah = ibu tgh buat
Baju sanding = dah sewa
Pelamin = Belom buat apa2 pun lagi
Bilik pengantin = Lagi la habuk pun tarak... -__-"

Apa lagi belom beli...?
1. Cadar bilik pengantin
2. Kain utk pelamin
3. Langsir utk bilik pengantin

Tu jela la yang kene disiapkan dalam tempoh 3 minggu ini...
Agak2 korang sempat ke...?

Wassalam...







03/01/2013

Foam for Craft

Salam...

FOAM FOR CRAFT

Size: F4
1 pek 10 kaler (1 keping setiap kaler)

RM10.00/ pek

Berminat, isi borang tau...

Wassalam,...

01/01/2013

Hello 2013..

Salam...

Selamat datang 2013...
Tahun lps azam saya nk happy sampai cerah.. Walaupun tak berapa nk cerah happynyer tp lebih hepi berbanding tahun2 yg sebelomnya...

Ni first time saa tulis entry blog dgn menggunakan phone.. Saya tak menyukainya kerana susah giler nk tekan huruf2 ni. Tekan lain, tubik lain. Pastu backspace byk kali.. Tp nk try jgk. Kan dh masuk 2013 mesti la nk buat pembaharuan sket... Huhuhuhu...

Tahun ni saya ada azam tau..
Walaupun ada byk komen kat fb yg cakap "bila tahun baru kafir; nk sambut, nk wish, nk azam; tp bile tahun baru Islam xde plk nk wish, nk sambut, nk azam... Yeke.. Seingat saya bile Maal hijrah kte seme smbut, kte wish kt fb n ramai yg berazam... Azam Maalhijrah sy ialah nk solat di awal waktu.. Walaupun mcm x brape nk berjaya lagi tp nk wat jgk smpai jadi.. Huhuhuhu...

Okay, azam tahun 2013 secara peribadinya ialah saya nak happy mulai harini sampai la 31hb disember thn ni. Nk happy mcm dlm gmbar ni.. Gambar bunting paralimpiad ni... Gambar ni saya nak letak kat perenggan ni, tp bila guna phone tak tau plk kat mana dia akan muncul.. Sy takleh posisikan.. Huhuhu... Ikot dia je la nk muncul kat mana... Cuba korang tgk gambar tu.. Gembira tak gajah tu... Gembira kan.. Gembira yg teramat st terpancar diwajahnya.. Sy pn nk gembira camtu jgk sepanjang masa.. Huhuhu

Azam utk Asma Felt Box ialah Nak dapat pendapatan bersih 2.5k sebulan.. Huhuhu.. Kecik tak azam tu... Mmg kecik. Azam mesti la realistik baru bole dicapai dlm tempoh setahun. Pqstu tahun dpn tambah lg jd 3k.. In Shaa Allah.. Amin....

Apa azam korang tahun ni...?

Wassalam...