SET BENANG CROSS STITCH

Salam...

Ada banyak barang baru yang baru sampai...
Antaranya ialah set benang sulam ni atau ramai panggil benang cross stitch


Set benang cross stotch ni mengandungi 12 warna
Setiap warna ada 1pc

Ramai yang tanya ada benang khas tak untuk buat felt craft ni?
Ssecara jujurnya saya sendiri pun tak pasti.
Yang pasti saya sangat suka guna benang ni dalam felt craft.
Tapi harganya lebih mahal berbanding benang biasa; jadi saya decide guna benang biasa je..
Sapa2 yang nk try benang ni dipersilakan...


Harga set benang cross stitch ni ialah RM9.00/12 kaler
Saya jual by set je ya.. Takde loose
Dan 12 kaler ni je yang available buat masa ni...

BErminat, sila isin borang kat sebelah kanan ni..
Atau terus beli kat http://asma-felt-box.com

Wassalam...



No comments:

Post a Comment