Bulk Order in Progress...

Salam...

Wow.. Beberapa hari ni rasa lemau-lemau je la...
Hujan, mendung... Nyaman je.. Huuuuu...
Kan best kalo hari2 camni...

Tapi tak best la time keluar nak pos barang...
Dan tak best jgk sbb buat keje slow je.. Nyaman la katakan.. Hahaha..

Mood amik gambar dah kembali, maka inilah work in progress...

Keychain onigiri in progress

Keychain Owl in progress..

Ini ialah URGENT BULK ORDER yang saya siapkan dalam keadaan yang amat tergesa2...
Ada lagi yang lain tapi tak sempat dah nak amik gambar...
Paling tak best hasil akhirnya pun tak sempat snap..
Siap je, packing2 terus pos...

Erm.. tak best... :(

Mungkin patot ada cctv kot...
Auto capture tiap kali barang siap je, automatic snap takyah suruh2 (ada ke macam tu...? Haha..)

Waaahhh...
Time tai entry ni saya dh 4 kali menguap..
Apa la.. Baru pukul berapa; entry pendek je pun...
Nyaman sunggoh.. Erm... -__-zzz

Eh, ok bye...

Wassalam...


Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.