Projek Ramadhan 6: Felt Coin Purse bercorak Owl

Salam...

Projek Ramadhan 6 ialah: Handmade Felt Coin Purse bercorak Owl

Tada!

Apesal asyik theme burung hantu je ni..
Ntah la... Tgh mood burung hantu kot...
Huhuhuhu...

Cer tengok, ada 2 burung hantu yang takde kaki... 
Dah siap baru perasan lupa jahit kakinya..
Wooowooo... 
Tu la.. Kuat mengelamun....T__T

Dan burung hantu yang pink tu macam terang sangat je kan...
Konon2 nak tgk kombinasi kaler pelik, last2 tak menjadi...
Takpe la.. Pakai sendiri utk raya nanti...
Huhuhu...

Wokep... 
Nak buat barang apa lagi utk theme burung hantu...?
Ermm....

Wassalam...


my website: http://asma-felt-box.com





Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.