Projek Ramadhan 5 : Handmade Felt Owl Keychain (big version)

Salam...

Projek Ramadhan 5 ialah Felt Owl Keychain versi besar...
Sama design macam semalam cuma besar sket...
Huhuhu...

Besar tak saya...?

Buat tiga biji je...

Saya guna polyester felt dan mata tu guna button hitam 11mm..
Mata gedik-gedik yang besar takde...
Erm.. Maybe patot cari kot.. Huhuhu...

Wokep...
Next projek nak buat ape plk ek...?

Wassalam...




Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
asma langit
AUTHOR
16 July 2013 at 21:55 delete

Huhuhu.. Mekasih...
Dh lama x update blog ea... :>

Reply
avatar

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.