Projek 3 Ramadhan: Handmade Felt Heart Car Charm lagi...

Salam...

Projek 3 Ramadhan ialah: Handmade Felt Heart Car Charm lagi..



Design sama macam semalam...
Alang2 dah potong 2biji... Lajakkan je la jadi 7 biji...
Huhuhuhu...

Harini masa berjalan dengan perlahan...
Bagus jugak... Banyak keje dapat buat...

Sambil jahit, sambil update katalog handmade.. 
Baru masuk sikit...
Katalog tu khas utk bulk order yang nak beli banyak untuk jual balik atau nak dijadikan doorgift, cenderamata untuk majlis  atau event...

Craft supply bole tgk kat  sini:  http://asma-felt-box-catalog.blogspot.com/
Dan handmade bole tgk kat sini: http://borong-craft-corner.blogspot.com/

Wokep..
Jumpa  lagi esok...

Wassalam...




Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.