16/07/2013

Polkadot Ribbons

Salam...

Ribbon baru dah sampai...
Yay!!!

Kali ni saya amik ribbons polkadot

Ada 5 warna riben iaitu merah, purple, kuning, biru dan koko..

Ni la keje saya lepas sahur...
Potong dan packing-packing ribbons...
HUhuhuhu... 

MAcam dah lama dah tak packing barang siap2...
Seingat saya last sekali buat macam ni time ada kedai dan booth dulu...
What a memory... :')

Bila dah packing jadi macam ni...
Macam sikit je kan...
Tak sama macam ilusi gambar pertama tadi..
Kuikuikui....

Harga ribbons ni murah sikit:

Grossgrain
Size 1cm

Harga : 
RM1.20 semeter (bole pilih kaler)
atau
RM5.00 per pack (1meter 1 kaler. Ada 5 kaler ribbons)

Ribbons ni saya dah update kat katalog dan juga kat shopping cart.
Berminat, sila isi borang kat sebelah kanan ni atau terus shopping kat asma-felt-box.com

Wassalam...

No comments:

Post a Comment