Polkadot Ribbons

Salam...

Ribbon baru dah sampai...
Yay!!!

Kali ni saya amik ribbons polkadot

Ada 5 warna riben iaitu merah, purple, kuning, biru dan koko..

Ni la keje saya lepas sahur...
Potong dan packing-packing ribbons...
HUhuhuhu... 

MAcam dah lama dah tak packing barang siap2...
Seingat saya last sekali buat macam ni time ada kedai dan booth dulu...
What a memory... :')

Bila dah packing jadi macam ni...
Macam sikit je kan...
Tak sama macam ilusi gambar pertama tadi..
Kuikuikui....

Harga ribbons ni murah sikit:

Grossgrain
Size 1cm

Harga : 
RM1.20 semeter (bole pilih kaler)
atau
RM5.00 per pack (1meter 1 kaler. Ada 5 kaler ribbons)

Ribbons ni saya dah update kat katalog dan juga kat shopping cart.
Berminat, sila isi borang kat sebelah kanan ni atau terus shopping kat asma-felt-box.com

Wassalam...

Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.