I'm back!

Salam...

Sekarang Asma-Felt-Box dah berjaya pos barang setiap hari...
Yippi~ Yippi~
Walaupun pos waktu petang, tapi at least tiap2 hari barang keluar...
Jadi, sape2 yang bayar harini, In Shaa Allah esok bole pos (kecuali barang handmade..)

Betul la.. Kehidupan saya lebih organized sejak kawen...
Ajaib sungguh.... ^_^

Wooo.. Semalam seharian saya buat akaun..
Start January tahun ni...
Hadoi... Penat2...

Sebenarnya takde la penat mana pun... But I'm not really good at number, jadi take time sgt nak siapkan...
Akhirnya siap pun... Alhamdulillah...
Jadi, tunggu bulan 12 pulak kot continue wat akaun...
Bole camtu..? Kui kui kui...

Saya dah siapkan bulk order utk simple brooch...
Felt brooch bentuk rasaksa mata gedik-gedik aka cute monster
Amboi.. Panjangnya nama...
Hahahaha...

otak! otak! otak!

kami nak otak! otak! otak!

Makan otak hape...? Mulut pun takde....
Kikikiki...

Owh, ada butang baru sampai...
Esok saya update ek...

Wassalam...




Previous
Next Post »

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.