Butang Craft Baru!

Salam...

(Wordless Wednesday...? Ah, tak berkesan utk Si Bebel.. kuikuikui....)

Selamat Datang Ramadhan...
Selamat Berpuasa utk korang semua...
Harap di bulan yang berkat ni kita dapat beramal lebih baik berbanding bulan2 yang sebelomnya...
Dan kalo nak berhijrah, hari ni adalah hari terbaek utk mulakan..
Sebab syaitan dah kene kurung... Tinggal nafsu je duk guling2 dalam hati...

Saya pun nak berhijrah jugak tau..
Semoga berjaya... Amin....

Penyertaan GA July Birthday Present dah ditutup...
Penyertaan tak ramai, tapi ok la... Saya pun bukan popular mana pun.. Kikiki....

Terharu tau....
Baca ucapan, baca reason korang sayang dia... Ada tu sampai bergenang gak air mata ni...
Pergh....
Kalo hati dah sayang, kita tulis simple2 pun tapi menikam kalbu...
Cayalah!

Nnti saya announce pemenangnya.... (Erm.. hadiah pun belom buat lagi.. Harini buat.. Huhuhu..)

Okay...
Haa.. Kan dah cakap...
Confirm tak bole buat Wordless Wednesday punyer..
Bebel kuat sangat... Hahaha...

Okay, ada butang-butang baru dah sampai...
Cekidaut!!

Butang Craft Bentuk Bear
Saiz: 11x20mm
Harga: RM1.50/10pcs
 Mixed kaler

Butang Craft Bentuk Apple
Size: 8x9mm
HArga: RM1.50/10pcs
Mixed kaler

Butang Bulat 4 lubang 15mm
Saiz: 15mm
RM1.50/10pcs
Mixed kaler

Butang Bulat 4 lubang 11mm
(butang baju kemeja)
Saiz: 11mm
Harga: RM1.00/10pcs
Mixed kaler

Butang bulat 4 lubang 9mm
Saiz: 9mm
Harga: RM1.80/20pcs
Mixed kaler..

Best kan...
Craft supply lain bole tgk kat : http://asma-felt-box-catalog.blogspot.com/
Atau beli direct kat: http://asma-felt-box.com/

Okay la..
Nak buat hadiah GA jap..
Harapo2 siap terus harini...
Amin....

Wassalam...







Previous
Next Post »