Search This Blog

24/02/2013

Brads Murah 5mm

Salam...

Jom tgk barang baru...
Brads yang baru sampai...

Kalo sebelom ni ada brads hitam je kan...
Kali ni tambah lagi 5 kaler...
Jom cekidaut!

MIXED COLOR BRADS PACK
Merah, biru, hijau, purple dan pink (2biji setiap kaler)
RM1.20/10pcs


BLACK BRADS (HITAM)
SAiz 5mm
Brads ni rupanya sama je dengan brads yang sebelom ni..
Cuma kualitinya kurang sket sebab besinya nipis dan lembut...
Tapi hasilnya sama...
Harga pun murah sket...
RM1.20/10pcs


BLUE BRADS (BIRU)
Saiz 5mm
RM1.20/10pcs


GREEN BRADS (HIJAU) 
Saiz 5mm
RM1.20/10pcs


RED BRADS (MERAH) 
SAiz 5mm
RM1.20/10pcs


PINK BRADS 
Saiz 5mm
Kalernya tak sama ngn kaler sebenar..
Tak tau dah camana nk buat.. Byk kali dh amik gambar...
Maybe patot tukar background kaler lain kot (skrg bru pikir.. Huhuhu..)
RM1.20/10pcs


PURPLE BRADS
SAiz 5mm
RM1.20/10pcs

Brads ni lebih murah sebab besinya lebih nipis dan lembut...
Tapi kan lebih senang nak masukkan dalam felt..
Mungkin sbb dia nipis kot...

Kegunaan brads ni...?
Kalo brads hitam biasa kita guna utk mata la kan...
Brads kaler2 ni bole guna utk decorate kat felt craft korang...
Contohnya letak brads pink kat pipi muka kartun (konon2 blusher la tu); letak kat tengah2 bunga felt yang kecik, letak kat felt ice cream n cupcake (konon2 topping), kat felt piza pun bole dan macam2 la... HUhuhu...
Nk tnjuk contoh pun tak dapat lagi sbb belom guna...
Dah guna nnti sya tunjuk ek...

Okay cam biasa, sape nak order bole isi borang kat sebelah atau email ke asema84@gmail.com

Ada satu lagi brads cun nk tnjuk kat korang..
Tunggu tau...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment