Ready Made: iPad Felt Case

Salam....

Sebenarnya dah lama gak saya siapkan felt case ni...
Saya buat ni khas untuk netbook Mr. Wolverine saya.. (nak bagi surprise kat dia)
Tapi kan.... TAK MUAT!!!!
Uwaaaaaa.. T___T (last2 saya yang surprise.. :<)

Saya sedih giler...
Dah la sekuat hati sumbat netbook dalam casing ni pastu takleh kuarkan..
Naseb baek Mr. Wolverine ada hikmat sakti lalu berjaya mengeluarkan netbook kesayangannya dari menjadi mangsa Felt Case saya ni...
Erm.. sedih... :'(

Pastu balik umah sumbat iPad2 adik; aik, muat la pulak!

Kesimpulannya, ini bukan netbook felt case; tapi rupanya iPad Felt Case

Ni la iPad felt case yang membuatkan saya sedih tu... :(

Saya guna kaler tekois (saya tau dah salah eja dan saya malas nak Googled dan malas nak eja betol2) dan jahit2 butang kat atasnya....
Pastu tepi2 saya guna jahitan silang pangkah..
(Jangan tanya camana nak wat jahitan silang pangkah. Lps kawen nnti saya akan wat tutorial)

Pastu kat belakangnya saya fastened dengan tali dan butang untuk mengelakkan iPad itu melarikan diri...

Dalamnya macam biasa, saya wat 2 lapis.. baru cool...

Pastu ada poket pulak tu...
Wow, double cool!!

Sape nak beli ni, sila email asema84@gmail.com
Ada satu je ni...
Dan satu ni je la kot saya guna jahitan silang pangkah.. 
Penat giler nak menyiapkan jahitan ni. 
Sebab tu saya buatkan ni khas utk Mr Wolverine je; tapi netbook tu pulak taknak bagi kerjasama... 
(ceh, salahkan netbook pulak.. hUhuhuhu....)

Wassalam...










2 comments:

  1. adoyaii!! betapa frustnya bila kita semangat tak hengat buat untk y tsayang tp dia lak xleh guna, bukan xnak guna. sy faham perasaan asma..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan....
      Dh la tgh drive masa tu, rasa cam nak nanges je...
      Sabor je la... :'(

      Delete