handmade felt craft supplies Malaysia

13/12/2012

Year End Sale Buttons

Salam...

Asma-Felt-Box ada wat YEAR END SALE..
Bole tengok kat SINI
Barang tak banyak sangat, saya nak clear stok ujung tahun ni sebab bulan 1 kan nak kawen, kalo stok tak banyak, tak banyak barang nak kemas2...
Lepas kawen, barang baru plk sampai, bole susun balik..
Pandai tak? Pandai tak..?
Hahahahahahha... (pandai la sangat.. :P)

NI ialah salah satu item yg join YES...

Mixed buttons...
Detail bole tengok kat SINI ek..
Button bunga 11mm tu dah cuma tinggal 120pcs je, jadi pek ni pun ada 12pek je...
Sape bayar dulu dia punya tau...

Button lain2 tu pun cuma tinggal dlm 1000pcs je tiap satu...
Kecuali button bunga 14mm dan button bapak besar...
Yang tu baru restock haritu, ada banyak lagi...

Packing2 craft buttons..
Dah lama tak amik gambar time wat keje kan...
Dulu banyak masa, skrg tak banyak masa dah.. :(

Yang dah siap di pek...
Ada 12 pek je ni...

Cepat la sket masa berlalu, saya tak sanggup nak menanggung stress ni...
Walaupun tak patot stress sangat, tapi hati ni macam sangat gundah gulana...
Tak suka la perasaan ni...
Saya macma nak larikan diri dari buat semua keje..
Nak tido, nak tgk tv , nak tgk video, tapi takmo buat kerja...
Tak baik nya la perasaan ni...

Kenapa perasaan buruk ni muncul...?
I dun like... :<

Wassalam...

1 comment:

  1. Hi sy berminat sgt2 ni nak beli button. Nak buttons besar gedabak tu and the rest :) ade stock lg x? Mcm mn nak cntct awk ye?? Xpown blh x awk email sy details mcm mn nk beli. Ini email sy: rahanahanim@yahoo.com. Hope to hear from you at soonest! :)

    ReplyDelete