Starter PAck: Felt Craft

Salam...
Takde apa2 yang saya boleh updatekan...
Cuma nak inform yang Starter PAck Felt Craft ni dah restocked..
Aritu pek benang ni abes, tapi ni dah sampai dah pon..HUhuhu...


STARTER PACK FELT VERSI EXCITED YANG  BARU

Starter Pack ni mengandungi:
Felt 10pcs
Keychain 10pcs
HP STraps 10pcs
BRooch 5pcs
Ribbon 3pcs (50cm each)
Set jarum, benang dan gunting
Butang 27pcs
Fiber
Tali halus
Eyes 8mm 5pcs
Eyes 10mm 5pcs
Brads 2pcs
Templates.

Percuma e-book

*kaler felt, hp straps, dan ribbons akan berubah2 mengikot kehadiran stok. Takleh pilih kaler..*

___________________________________________________________________

Skrg tgh buat handmade felt doorgift dan bergilir2 buat handmade wedding card..
Semuanya handmade la konon.. Hohoho...

Tengah planning packaging doorgift VIP dan gustbook corner...
Takde idea lagi..
Bulan 1 nanti baru nak cari idea...
In Shaa Allah...

Jadi, progress sekarang ialah:
1. Doorgift = 98pcs siap (102pcs more to go)
2. Wedding card = 270pcs siap (330pcs more to go)
3. Rozek special = Belom buat (53pcs more to go)
4. Rozek simple = Belom buat (64pcs more to go)
5. Guestbook = Belom buat

Target: 25hb tarikh akhir siapkan doorgift dan wedding card. Pasti proceed ke rozek. hadi.. MAcma tak sempat je.. Tak sempat pun takpe la... Buat je yg termampu.. Hohohoho...

K la, nak sambung jaet..
Mata pun dah macam panda ni.. :P

Wassalam...
 



Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Ekyn Pinky
AUTHOR
22 August 2014 at 10:33 delete

salam..nk order starter pack ni

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
4 September 2014 at 22:51 delete

Salam..
Mekasih..
Nak order sila isi borang kat sebelah ni ya, ataupun order direct kat http://asma-felt-box.com

Reply
avatar

Copyright

Hakcipta Terpelihara. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali tanpa mendapat kebenaran bertulis pemilik hakcipta.