UPDATES!

Salam...

Dah lama giler tak update...
Baru2 ni saya forwardkan post lama bagi memecah kesunyian blog ni, tapi maybe tersilap kat mana ntah, schedulenye jadi pelik pulak.. Hohohoho...

LAma2 sgt senyap, tangan ni gatal giler nak menaip...
Banyak je idea datang time tak dapat online..
Tapi bila dapat je online, terus idea nyorok...
Adoi... Nape la begini....?
Huhuhuhu...

Aritu dah update brg yg baru masuk kedai kan..?
Arini nak recall balik la.. (Sebenarnya belom upload gambar baru, jadi takde gambar nak tepek utk arini... Mode Malas Tebal Giler)


loceng 7mm


Felt belom sampai lagi la...
Stok pun dah menghampiri paras acute..
Camne ni.. Camne ni..

Minta2 esok sampai..

Amin....





Previous
Next Post »