22/11/2012

PROGRESS

Salam....

CAK!!!
Henshin lagi..! Henshin lagi...!
ERm.. Asyik tukau2 kaler je ni... Awat ni...?
Huhuhu.. Saje je... Rasa cam jemu je tgk blog sendiri... Ermm.... Ada ke macam tu...?
Huhuhuhuhu....

Progress...?

  • Pending order seme dah complete..
  • Consignment order dah siap, esok cuma pos je..
  • Felt seme dah potong..
  • Working area sepah giler.. Malas kemas merangkap tak tau nak kemas camne..

Yang belom siap..?
  • Doorgift VIP utk kenduri kawen nnti
  • ROZEK belom design
  • KAD KAWEN belom print
  • HANTARAN belom gubah
  • BUNGA PELAMIN belom buat
  • BUNGA TANGAN belom buat (dan tak tau nak wat camne..)
  • BAJU NIKAH belom jaet (ibu yg jaetkan)
  • PELAMIN satu ape pun belom ready lagi..

Aik? Orang tanya pasal order la, bukan pasal kawen.. Hadoiii....
  • Keje kan dah complete. Tak baca kat atas tu..? Tido la ni.. Grrr...

Restock...?
  • ACRYLIC FELT - tak akan restock dlm masa terdekat
  • RIBBON - pun sama
  • POLYESTER FELT - stok baru dah sampai dan dah order yg lain
  • BUTTONS - banyak lagi dan tak perlu restock
  • KEYCHAIN n BROOCH - banyak lagi tak perlu restock

Dan setiap hari saya ternanti2 order dari asma-felt-box.com
Namun tiada yang kunjung tiba...
Yang muncul seme order dari borang pesanan kat atas tu...

Nape...?
Korang tak suka ke shopping cart tu...
Susah ke nak guna...
Bagitau la saya ek.. Kalo susah ke ape ke.. Nanti saya adjust balik...
Jangan la senyap je...

I'm waiting for you bebeh...

Wassalam...

P/S: Maaf takde gambo.... 





No comments:

Post a Comment