handmade felt craft supplies Malaysia

27/11/2012

FELT STARTER PACK RE-PACK

Salam...

Nampaknya korang tak minat ek nak order melalui shopping cart...
Apa pun saya akan teruskan shopping cart tu untuk beberapa bulan utk tgk feedback...
Mungkin borang pesanan ni lagi mudah nak guna kan..
Huhuhu...
No problemo... ^__^

Tau tak Starter Paxk Excited bernilai RM35 tu..?
A'ah, yg tu la...
Kini ia telah bertukar wajah...
Kamon cekidaut!

STARTER PACK FELT VERSI EXCITED YANG  BARU

Starter Pack ni mengandungi:
Felt 10pcs
Keychain 10pcs
HP STraps 10pcs
BRooch 5pcs
Ribbon 3pcs (50cm each)
Set jarum, benang dan gunting
Butang 27pcs
Fiber
Tali halus
Eyes 8mm 5pcs
Eyes 10mm 5pcs
Brads 2pcs
Templates.

Percuma e-book

*kaler felt, hp straps, dan ribbons akan berubah2 mengikot kehadiran stok. Takleh pilih kaler..*



Camana? Excited tak..?

Huhuhuhu...



Jom la order...

Wassalam...


4 comments:

  1. yg nie ada x? starter kit mana yg da best ek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada... Starter kit ni la yang the best. ^_^
      Tp kalo nak try2 je dulu, bole amik yg versi bajet. RM10.00 je.. ^_^

      Delete