handmade felt craft supplies Malaysia

28/11/2012

FELT PACK - LUNA COLOURS

Salam...

Pek baru lagi....
FELT PACK LUNA KALER

FELT PACK LUNA COLOUR

12pcs (1kaler/pc)
23x25cm

RM15.00 (belom termasuk pos)
Kalo nak cuma isi borang kat atas tu je ek...

Huhuhuhu... Rsanya memang korang takmo guna website ni kot: http://asma-felt-box.com
Baru tadi ada sorang customer mengaku tak faham nak guna website tu...
Huhuhu,,, Takpe la...
Sebenarnya itu yang saya nak dengar...
Kalo ia tak user friendly, better guna cara yg lebih senang kan...
CUma tu je la, takot korang nak cepat feedback; tapi kebetulan saya busy tak online..
Tunggu punya tggu malam esok baru reply, korang punyer mood pun dah terbantut....

Tapi In Shaa Allah, takde aral melintang saya akan reply...
Cuma kalo tgh sebok nak siapka tempahan tu, jarang la online.. 
Bila dah start online mula la meleret2 ke 2 jam, 3 jam dan seterusnya...
Ada je benda nak Google..

Erm.. tgk tu.. saya dah start bebel...
Hadoi... Kalo tak bebel, tak bole ke...?
:P

Bulan ni saya dah slowkan terima tempahan handmade sebab nak siapkan doorgift VIP dan bunga rozek..
Baru siap 10pcs doorgift.. Ada 190pcs lagi..
Actually ada 300pcs utk VIP, tapi target 200pcs je la.. Kalo ada masa baru smbg lg 100pcs...
Kalo tak, beli je la apa2 sbg ganti...

Nak je tunjuk kat korang rupa doorgift ni, tapi cam tak surprise plk nnti..
Tgk la camana ek...

Sebenarnyakan.. Persiapan kawen ni tak seronok...
Banyak sgt benda kene pikir...
Pastu siap saket2 perot sebab risau...
Tapi ntah hape2 je yang nak dirisaukan...

Kalo ikot ati nak je pi pejabat kadi, akad dan sah jadi suami isteri.. 
Pakai je la baju kaler putih lambang kesucian...
Pastu balik umah makan pulut kuning sekeluarga...
Bole tak mcm tu..?

Bole.. Tapi.........
Tak perlu kot nak elaborate more...

Cepat la sket bulan 1 dan selesaikan seme saket perotku ini...

Wassalam




No comments:

Post a Comment