handmade felt craft supplies Malaysia

01/11/2012

Citer Best!!

Salam...

Nak dengar citer best tak...?
Citernye camni....

Barang yg saya pos hari Isnin, customer dah dapat semalam (Rabu)...
Barang yg saya pos sebelom raya, pun customer dapat semalam (Rabu)...

Best tak citer ni...? Best tak...?

Tapi yang paling best ialah citer James Bond- Skyfall.. BAru tgk ptg tadi...
Best giler...
10minit pertama saya menangis...
sepanjang 2 jam setengah saya takot, excited, kagum, bersemangat dan takde satu saaat pun saya boring...
Saat paling nostalgic ialah time James Bond tunjukkan satu objek yang sgt popular di kalangan peminat James Bond, dan jugak pada 5 minit yg terakhir (kalo korang tak tgk James Bond zaman Sean Connery maybe tak faham apa yg saya maksudkan...)

Tabik sping kat pelakon James Bond dan orang jahat tu sebab bawak watak dgn sgt best......
Sebenarnya saya sangat tak minat dgn Daniel Craig sejak dia bawak watak James Bond sebab dia sangat tak ensem dan selalu muncung mulut macam la seksi sangat... AKibatnya, takde satu pun filem James Bond yg dibintangai beliau saya tgk.. Bagi saya dia telah memusnahkan imaginasi saya ttg James Bond gara2 fizikalnya yang tidak menepati syarat sbg James Bond (Hahaha... Macam la aku ni pengarah.. :P)

Tapi bila tgk dia berlakon tadi... Baru saya faham kenapa pengarah appoint dia sebagai James Bond dalam beberapa siri kebelakangan ni... Dia sangat hebat.. 
Maafkan saya Daniel Craig kerana cepat sangat pandang rendah pada keupayaan awak...
Dan terima kasih kerana bersungguh2 utk jadi James Bond... ;)

Erm.. Nnti nak cari la movie James Bond...
Tapi kan... Kat umah ni takde dvd player... Yg ada ni dah rosak... T___T
DVD player laptop ni pun dh rosak sejak 2 tahun lepas....
Erm.. camana ni....?
Saya sangat sedih... :'(

Nnti la pikir camana...

Haaaa...
Sabtu n Ahad saya pi kursus kawen...
Yippi!!!!

Wassalam....

2 comments:

  1. wahhh.. dah tgok ea.. hani nak tgok gak la this weekend..heee.. :)- selamt bkurus, x mo ngatok2 yer :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgk Hani...
      Rugi tak tgk tau..
      Mmg best giler..
      Huhuhu...

      Delete