21/11/2012

BULK FELT CRAFT

Salam...

FELT DAH RESTOCK haritu tapi belom abes potong lagi...
Nak settlekan yg dah reserved dulu...

Phew..
BAru je abes dari mood super-duper busy...
Bulan lepas saya terima banyak sangat bulk order (gara2 nak kumpul duit utk persiapan kawan dan kbetulan kene renew roadtax bulan ni)...

Dan seperti biasa la, tak teringat nak amik gambar..Naseb baek last order ni sempat berposing....

"ONE HAPPY FAMILY AT HOME"

Sebab lega punya pasal merangkap takde keje dah nak wat lepas ni; jadi saya abeskan saki baki tenaga yg ada untuk menyusun mereka bagi acara bergambar...

Jom zoom-in...

Ni ayah DOMO-KUN

Ni anak DOMO-KUN

Keychain Felt Ladybug
anak dorang dalam kamera satu lagi la...

ONIGIRI FELT
mak dorang pun dalam kamera satu lagi..

 BURUNG HANTU

BABY BURUNG HANTU

STAR KEYCHAIN

BABY STAR

GAmbar ni amik dengan menggunakan kamera phone...
Bila amik dekat, tak cantek kan.. Jadi blurr..
Kamera biasa pulak sensitif dgn gegaran..Gerak se"hoon" pun takleh. Terus kabur...

Lepas kawen ni nak kumpul duit nak beli tablet dan kamera...
Tablet ingat nak Google Nexus
Kamera nak CyberShot
Tengok la camana... Takleh gi ushar lagi, nanti tetibe jatuh cinta terus beli; abes bajet kawen ni.. 
Hohohoho...

Sabar sabar.. 
In Shaa Allah

Wassalam...

P/S: Terbaca kat FB, jangan tulis"INSHAALLAH" yg bermaksud "CREATE ALLAH". Kene tulis dgn 3 suku kata "IN SHAA ALLAH" yg bermaksud "IF ALLAH WILL"
Allahualam...


No comments:

Post a Comment