handmade felt craft supplies Malaysia

11/09/2012

Tissue Cover Felt - Corak Bunga

Salam...

Minggu lepas dah poskan cover bekas tisu felt yg ditempah khas oleh ibu saudara saya...
Rasanya dah sampai kot, jadi bole la tepek sini.. ^__^

Tissue Cover Felt

Semuanya 5pcs.. 

Satu lagi takmo amik gambar.. Nk tau nak posing kat mana...
Hihihihi...

Ada kaler merah...

Dan kaler coklat...

Ibu saudara saya nak jadikan ia sebagai hadiah utk para juri bagi sebuah pertandingan kat tempat beliau bekerja...

Maken lama tengok, maken kiut pulak design ni kan..
Design ni saya terpikir last minit time cari design utk hadiah hari keluarga haritu...

Harap2 Makcik Za suka...
Mekasih MAkcik Za... ^__^

Sape nak tempah, just isi borang ek... :>

Wassalam....





No comments:

Post a Comment