05/09/2012

Starter Felt Pack - Free e-book

Salam..

Selain dari promotion polyester felt 30 kaler, setiap pembelian starter pack akan dapat free e-book...
e-book tersebut akan tunjukkan cara-cara membuat small doll ni...

Disebabkan ramai nak tgk buku ape, jadi saya tnjukkan sket ea...
Jom cekidaut!

Ada wat doll kecik ni...

dan doll kecik ni...

Dan ada lagi doll2 yg tak ditulis kat page content ni...

Dalam ni ada sekali pattern dia..
Nnti korang just tekap dan potong...
Senang je...
Cuma bahasa je tak faham..
Hohohohohohoho...

Sebulan pun belom tentu katam satu buku ni... HUhuhu... 

Suka tak, suka tak...?
Harap ia membantu korang dapat lebih byk idea berkraf...

Wassalam...


No comments:

Post a Comment