Kad Raya

SAlam....

Tahun ni saya dapat 1 kad raya...
Ia adalah balasan kpd kad raya handmade yg saya wat aritu.. Huhuhu...
Nama je balasan tapi hakikatnya kad dia yg sampai dulu kpd saya.. Kad saya smpai kpd dia selepas raya..
Wooo.. Dh abes raya baru dapat.. :(


Dan mekasih byk2 kpd U-ie sebab show off kad raya handmade saya yang tak seberapa..
Check out her blog kat SINI


Mekasih sebab berasa seronok dgn kehadiran kad raya yg wat last minit tu...
Harap ia menceriakan rayamu.. :)

K la.. Saya nak sambung jaet jap...
Esok saya akan upload gambar felt tissue box yg bulk order aritu....

Dah lupa la... Hahahaha....

Wassalam....





No comments:

Post a Comment